Fantastic Four #5

Επιτέλους, ένας υπερηρωικός γάμος χωρίς ευτράπελα!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Fantastic Four #5

WriterDan SlottArtistsAaron Kuder, Adam Hughes, Michael AllredPublisherMarvel Comics

Έφτασε η μεγάλη μέρα του πολυαναμενόμενου γάμου του Thing με την Alicia, και ο συγγραφέας του comic, Dan Slott, χωρίζει το τεύχος σε τρία μέρη. Η ιστορία που σχεδιάζει ο Aaron Kuder είναι, ουσιαστικά, η κεντρική – αυτή που ξεκινάει το τεύχος και το τελειώνει. O Michael Allred αναλαμβάνει να μας δείξει το παρελθόν της ομάδας και τη γνωριμία του Ben με την Alicia, από την οπτική της Susan, ενώ ο Hughes σχεδιάζει το bachelor party του Ben.

O Slott έχει αποδειχτεί εξαιρετική επιλογή για τον τίτλο. Έχει πιάσει απόλυτα τον παλμό των σχέσεων της οικογένειας των F4, ενώ και το χιούμορ είναι on point, μπλεγμένο με πιο ανθρώπινες και όμορφες στιγμές.

Το τέλος είναι μια όμορφη στιγμή ενός από τα καλύτερα romances των comics, ενώ ο Slott μας υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες, μετά το σχετικά ανάλαφρο διάλειμμα του γάμου. Ανάλαφρο, γιατί – SPOILER ALERT – ολοκληρώνεται χωρίς ουσιαστικά ευτράπελα, παρά μόνο με “αθώα” υπερηρωικά shenanigans, όπως τα χαρακτηρίζει ο γαμπρός.