Mobile Suit Gundam: Hathaway’s Flash Trailer

Νέα σειρά ταινιών λόγω της 40ης επετείου!

Προβλήθηκε, με αφορμή την πρεμιέρα στους Ιαπωνικούς κινηματογράφους, το trailer του δεύτερου film project του Gundam, ονόματι MOBILE SUIT GUNDAM: HATHAWAY’S FLASH.

Η μεταφορά θα βασιστεί στην τριλογία νουβέλων μιας πολύ ειδικής και συναισθηματικά φορτισμένης ιστορίας, με πρωταγωνιστή τον Hathaway Noa, τον γιο του “καπετάνιου” της κλασικής σειράς MOBILE SUIT GUNDAM, Bright Noa, 12 χρόνια μετά τα γεγονότα της επιλογικής ταινίας CHAR’S COUNTERATTACK.

Πρόκειται να είναι μία τριλογία ταινιών, με την πρώτη να βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες τον ερχόμενο χειμώνα. Αποτελεί μέρος του εορταστικού project Universal Century NexT 0100, καθώς το franchise φέτος κλείνει αισίως τα 40 χρόνια ύπαρξης. Το project ξεκίνησε με την ταινία του NARRATIVE, που διαδραματίζεται στο UC0097, ένα χρόνο μετά το τέλος του UNICORN, και η τριλογία του HATHAWAY’S FLASH θα λαμβάνει χώρα στο UC0103-0105. Άγνωστο παραμένει το τρίτο μέρος του project με ονομασία MOBILE SUIT GUNDAM UC2, το οποίο θα είναι σειρά που θα κάνει πρεμιέρα το 2022.