Detective Comics #996

Bat around the world
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Detective Comics #996

WriterPeter J. TomasiArtistDoug MahnkePublisherDC Comics

Καλώς ή κακώς, στη Rebirth εποχή, το DETECTIVE COMICS βρίσκεται στη σκιά του BATMAN του Tom King. Για ένα μεγάλο διάστημα, μάλιστα, είχε μετατραπεί σε ένα team book της Bat Family. Εκείνη την περίοδο, είχα σχεδόν σταματήσει να το παρακολουθώ. Φαίνεται, όμως, πως, εν αναμονή του ιστορικού χιλιοστού τεύχους, ο τίτλος ανεβάζει κατακόρυφα στροφές!

Στα δύο προηγούμενα τεύχη, παρακολουθήσαμε τον Batman να δέχεται συνεχή χτυπήματα. Ένα δολοφονημένο ζευγάρι που μοιάζει ολόιδιο με τον Thomas και τη Martha Wayne, η Leslie Thompkins δολοφονείται με τη χρήση Joker gas, και ο Alfred βρίσκεται βαριά τραυματισμένος, μετά από δολοφονική επίθεση μέσα στην έπαυλη των Wayne.

Στο τεύχος #996, μετά από μια άκαρπη “ανάκριση” των τροφίμων του Arkham, ο Bruce στρέφει τις έρευνές του σε κάποιον που γνωρίζει τη μυστική του ταυτότητα, τον Herni Ducard, που βρίσκεται στο Παρίσι. Όμως, η πόλη του φωτός θα είναι απλά ο πρώτος προορισμός σε ένα μακρύ ταξίδι.

Άλλο ένα υπέροχο τεύχος, που χτίζει ένα καλό σερί και κάνει το DETECTIVE COMICS τον πιο hot DC τίτλο αυτή τη στιγμή. Αν δεν το παρακολουθείτε, κάντε το άμεσα!