Top 10 Comic Book Break-Ups

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!

H γιορτή των ερωτευμένων είναι εδώ και φέρνει μαζί της ανθοδέσμες, σοκολατάκια, βόλτες στα πάρκα και στα δάση, αλλά και πολύ γκρίνια από όλους όσους δεν έχουν ταίρι, ή χώρισαν πρόσφατα, ή βίωσαν την πικρή γεύση της απόρριψης.

Ευτυχώς, όμως, δεν χρειάζεται να νιώθουν μόνοι, καθώς υπάρχουν οι ήρωες των comics, με τις τραγικές ζωές τους και τους επεισοδιακούς χωρισμούς, για να μας υπενθυμίσουν ότι, ίσως, υπάρχουν και χειρότερα. Οι μεγάλες αγάπες μπορεί να φεύγουν, αλλά οι χαρακτήρες των comics θα είναι πάντα εδώ…

10

Batwoman & Maggie Sawyer

Kαι οι δύο μεγάλες αγάπες στη μέχρι τώρα ζωή της Kate Kane, έληξαν άδοξα. Στην περίπτωση, όμως, της σχέσης της Kate με την Maggie, ο χωρισμός προήλθε από τους ίδιους τους editors της DC, καθώς, όπως ανέφερε ο περίφημος Dan Didio, “η ζωή των χαρακτήρων της Βat family πρέπει να είναι χάλια”, οπότε και ο επικείμενος γάμος τους ακυρώθηκε πριν καν συμβεί.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η DC υπόσχεται γάμους που δεν συμβαίνουν, αλλά το γεγονός ότι η πιο δημοφιλής ομοφυλόφιλη χαρακτήρας στα comics δεν έχει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να παντρευτεί αυτή που αγαπά, ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε τους fans.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1