Tony Stark: Iron Man #8

Πρωτότυπη ιδέα, με μέτρια εκτέλεση
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Tony Stark: Iron Man #8

WriterDan SlottArtistValerio SchitiPublisherMarvel Comics

Είναι παράξενο και συνάμα απογοητευτικό, το πως η συγκεκριμένη σειρά φέρει τη σεναριακή σφραγίδα του Dan Slott και ξεκίνησε τόσο δυναμικά, για να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά άνευρο και συνηθισμένο. Δεν πατάει ποτέ σε κακά μονοπάτια, όμως δεν καταφέρνει να ακολουθήσει τον δρόμο του μεγαλείου που άνετα θα μπορούσε.

Στο τρίτο μέροςτου storyline “Stark Realities”, η αλήθεια είναι πως δεν συμβαίνουν και πολλά. Ο Iron Man είναι ακόμα πελαγωμένος και δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που γνωρίζει με βεβαιότητα είναι πως, κάπου μέσα σε όλο αυτό το μπλέξιμο, είναι αναμεμειγμένος και ο Controller. Και παρότι έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για να τον αντιμετωπίσει, καταλήγει και ο ίδιος να τον αντιμετωπίζει πρόσωπο με πρόσωπο.

Παράλληλα, η μητρική του παιχνιδιού που έφτιαξε ο Stark, αποκτά συνείδηση, σαν άλλο Skynet, και προσπαθεί να το παίξει μητέρα στον Iron Man. Πρωτότυπη ιδέα, ομολογουμένως, όμως αποτυπώνεται κάπως άβολα και περίεργα. Γενικά το τεύχος δεν στερείται ιδεών, αλλά σωστών εκτελέσεων.