Monstress #19

Το έπος συνεχίζεται!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Monstress #19

WriterMarjorie LiuArtistSana TakedaPublisherImage Comics

Μετά από απουσία αρκετών μηνών, οι περιπέτειες και η αναζήτηση της Maika συνεχίζονται, πλέον με τη συνοδεία του Sir Corvin. Επιπλέον, μαθαίνουμε τι έχει συμβεί στην απαχθείσα Kippa, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια του παρελθόντος της.

Το ότι στο πρόσφατο Top 100 το ΜONSTRESS θεωρήθηκε υπερτιμημένο, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα πάρα πολύ καλό comic. Η επανεκκίνηση της ιστορίας προσφέρει εμβάθυνση στους χαρακτήρες και δέλεαρ για ό,τι περιμένει τις ηρωίδες, χωρίς να λείπουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν. Όσον αφορά στο σχέδιο, η Sana Takeda δεν χρειάζεται συστάσεις. Μπορεί η λεπτομέρεια και ο ρεαλισμός της να μην ταίριαζαν σε κάθε comic, ωστόσο, είναι σίγουρα μέσα στα κορυφαία από οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω.

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η επική ιστορία της Maika και αν κάποια στιγμή θα κουράσει. Προς το παρόν, όμως, το MONSTRESS καταφέρνει να διατηρεί το ενδιαφέρον του σε σταθερά υψηλά επίπεδα, κάτι το εξαιρετικά σπάνιο αυτόν τον καιρό.