Teen Titans #27

Κρίμα το ενδιαφέρον εξώφυλλο...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Teen Titans #27

WriterAdam GlassArtistBernard ChangPublisherDC Comics

Το τεύχος #27 του TEEN TITANS ήταν ένα τεύχος που υποτίθεται ότι θα επικεντρωνόταν στο ψυχισμό των χαρακτήρων και τις σχέσεις μεταξύ τους. Η ομάδα χωρίστηκε στα τρία και κάθε ιστορία ακολουθούσε μια (καθόλου περιπετειώδη) περιπέτεια ενός ντουέτου.

Όμως, πέρα από το γεγονός ότι όλοι οι χαρακτήρες σκιαγράφονταν αρκετά μονοδιάστατα (ο Wally ήταν φιλικός, η κόρη του Lobo ήταν θυμωμένη, ο Damian Wayne ήταν ο κόπανος Damian Wayne) η ψυχοσύνθεσή τους είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν και στην αρχή αυτού του revamp. Όχι πως έχουν περάσει αρκετά τεύχη από τότε, αλλά δεν έλαβε χώρα κάποιο γεγονός που θα έπρεπε να συναρπάσει τους χαρακτήρες, ώστε να επικεντρωθεί ένα τεύχος σε αυτό το τίποτα. Εξάλλου αυτό το ανακάτεμα διαφορετικών μονοδιάστατων χαρακτήρων, που περνάνε καλά γνωρίζοντας ο ένας την προσωπικότητα του άλλου, αλά BREAKFAST CLUB, έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι cool.

Παρά το εξαιρετικά ενδιαφέρον εξώφυλλο, το τεύχος ήταν αρκετά κενό και μίζερο στο εσωτερικό του και σχεδιαστικά κινήθηκε στην μετριότητα. Και το μέτριο artwork ναι μεν δεν εκνευρίζει, αλλά σίγουρα δεν συναρπάζει κιόλας.

Το TEEN TITANS είναι μια σειρά που πλέον έχει έναν ισχυρό ενδοεταιρικό ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα YOUNG JUSTICE. Εξαιτίας του γεγονότος πως ο Bendis κρατά τα ηνία του τίτλου αυτού, ο ανταγωνιστής έχει εξαιρετικά μεγαλύτερη προώθηση και καλύτερο artwork team, με αποτέλεσμα το TEEN TITANS να μοιάζει με φτωχό συγγενή. Μόνο που δεν μοιάζει απλά, αλλά είναι κιόλας.