Comicdom Con Athens 2019

Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα workshops!

Το πρόγραμμα των workshops του Comicdom Con Athens 2019 θα είναι, όπως κάθε χρόνο, πλούσιο και πολυσυλλεκτικό, με εξαιρετικά ενδιαφέροντα εργαστήρια και διαλέξεις για όλα τα γούστα! Ενημερωθείτε για τα πρώτα δύο workshops και φροντίστε να κάνετε εγκαίρως τις εγγραφές σας!

Γιώργος Μπότσος
Ο Δημιουργός Comics Ως Σκηνοθέτης

Σάββατο 20 Απριλίου
16:00 – 16:50
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 4ος

Καρέ και φιλμ. Πλάνο και panel. Δυναμικό μοντάζ και ρυθμός αφήγησης. Γωνίες λήψης και διαμόρφωση σελίδας. Στο σημείο συνάντησης του κινηματογράφου με τα κόμικς, ο Γιώργος Μπότσος, δημιουργός comics και διευθυντής του προγράμματος Sketch-Comics-Cartoon του ΑΚΤΟ, μας προσκαλεί σε μια συναρπαστική δημιουργική διαδρομή.

Αιμιλία Κονταίου
Illustration: Ένας Κόσμος Χωρίς Όρια

Κυριακή 21 Απριλίου
16:00 – 16:50
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 4ος

Η διακεκριμένη εικονογράφος και καθηγήτρια του ΑΚΤΟ, Αιμιλία Κονταίου, μας αποκαλύπτει τα δημιουργικά μυστικά του Illustration, μέσα από ένα οπτικό-ακουστικό ταξίδι, αναδεικνύοντας τις εικαστικές ποιότητες των σύγχρονων εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά, αλλά και επισημαίνοντας τις επιρροές τους από τα comics και τα animated movies.

Για να εγγραφείτε, στείλτε mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, καθώς και τον τίτλο του workshop που σας ενδιαφέρει, στο workshops@comicdom-con.gr