Justice League #19

6η διάσταση και άλλες μπούρδες
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League #19

WritersScott Snyder, Jorge JimenezArtistJorge JimenezPublisherDC Comics

Για να καταφέρει να αποτρέψει τα σχέδια της Legion of Doom, η Justice League θα χρειαστεί την βοήθεια του Mr. Mxyzptlk, ο οποίος θα στείλει τον Superman σε ένα επικίνδυνο ταξίδι στην 6η διάσταση.

Πολλά σκαμπανεβάσματα εμφανίζει αυτή η σειρά… Θυμάμαι (και εσείς θα θυμάστε, αν με διαβάζετε τακτικά) ότι μέχρι πριν δύο τεύχη μου άρεσε, ενώ από το προηγούμενο τεύχος είχα αρχίσει να χάνω τον ενθουσιασμό μου. Τώρα, η κατάσταση είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Το τεύχος #19 είναι σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο, χωρίς, όμως, να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το κυριότερό μου πρόβλημα παραμένει το ίδιο: η ιστορία είναι παραφουσκωμένη με βαρετά sci-fi στοιχεία που την κάνουν πιο περίπλοκη, χωρίς όμως να προσδίδουν και το αντίστοιχο βάθος ώστε να ενδιαφερθεί πραγματικά ο αναγνώστης.

Από ό,τι φαίνεται, το JUSTICE LEAGUE διανύει πάλι μία από τις μέτριες φάσεις του. Αυτό είναι κάτι στενάχωρο, καθώς θα μπορούσαμε να δούμε κάτι καλό με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες που εμφανίζονται.

Αν οι δημιουργοί δεν προσπαθήσουν περισσότερο, η σειρά θα παραμείνει μια μετριότητα.