Flash S05E16

Failure Is an Orphan
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS05E16 WritersZack Stentz, Greg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg DirectorViet Nguyen CastGrant Gustin, Candice Patton, Jessica Parker Kennedy, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh, Carlos Valdes, Danielle Nicolet, Jesse L. Martin, Chris Klein NetworkThe CW

Η σειρά ξεκίνησε με γερές βάσεις, ώστε να εξελιχθεί σε μια άκρως επιτυχημένη μεταφορά. Τελικά, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά διαφορετικά, καθώς, στην πορεία, εμφανίστηκαν πολλά προβλήματα, ενώ σημαντικό μέρος του κοινού, μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να ασκεί σκληρή κριτική, καθώς αισθάνεται ότι ο πρωταγωνιστής πλέον έχει δευτερεύοντα ρόλο και αποτελεί κομπάρσο στην ίδια του τη σειρά.

Στο νέο επεισόδιο, ο Barry τοποθετείται ξανά στο προσκήνιο καθώς ψάχνει να βρει τρόπο να πείσει τον Cicada να εγκαταλείψει την σταυροφορία του και να πάρει τη θεραπεία που θα του στερήσει τις δυνάμεις του. Παράλληλα, ο Joe και η Cecile συνεργάζονται, προκειμένου να κάνουν την Dr. Ambres να αποκαλύψει τα μυστικά της, ενώ η Nora και ο Eobard Thawne καλούνται να δράσουν γρήγορα, καθώς μια νέα εκδοχή του μέλλοντος ετοιμάζεται να αποτελέσει τη νέα πραγματικότητα. Με ένα δυνατό twist στο τέλος, η σειρά φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία και να ανοίγει τον δρόμο για όσα θα δούμε στους επόμενους μήνες.

Η αλήθεια είναι πως φέτος γίνονται φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου το THE FLASH να σταθεί πιο γερά στα πόδια του, όμως, παράλληλα, οι δημιουργοί επιμένουν στις φόρμες που οδήγησαν τα νούμερα του σε καθοδική πορεία. Χωρίς να είναι κακή, η φετινή σεζόν μοιάζει ιδιαίτερα άνιση, με αποτέλεσμα κάθε φορά να ανησυχείς για το τι θα δεις. Το δέκατο έκτο φετινό επεισόδιο δεν είναι αριστούργημα, όμως εξυπηρετεί τον σκοπό του και κάνει την απαραίτητη μετάβαση προς το επόμενο βήμα της σειράς. Ας ελπίσουμε απλά ότι αυτό δεν θα είναι στο κενό.