Invisible Kingdom #1

Υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Invisible Kingdom #1

WriterG. Willow WilsonArtistChristian WardPublisherDark Horse Comics

Ένας νέος τίτλος, χαρακτηριζόμενος ως epic sci-fi saga, με βραβευμένους δημιουργούς, ανεβάζει τις προσδοκίες και την ανυπομονησία. H αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό το τεύχος το ενδιαφέρον έχει ενταθεί.

Αν και εισαγωγικό, το πρώτο μέρος, αιχμαλωτίζει εξ αρχής τον αναγνώστη, χάρις στο ιδιαίτερο artwork του. O Christian Ward … ζωγράφισε . Αξίζει να ξεφυλλίσει κανείς το τεύχος μόνο και μόνο για να θαυμάσει την εικονογράφηση. Η απόδοση του διαστήματος, των πλανητών και όλων όσων αλλόκοσμων συμβαίνουν μέσα στο τεύχος είναι σαγηνευτική.

Αφού ξεπεράσετε, την πρώτη εντύπωση με την εικόνα, το κείμενο και η ιστορία θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. H Gwendolyn Willow Wilson δημιούργησε μια πολύ ιδιαίτερη αναγνωσιακή κατάσταση, που από την αρχή εισάγει τον αναγνώστη στο νόημα της ιστορίας. Οι νεαρές πρωταγωνίστριες, μια μεταφορέας και μια υποψήφια μοναχή, ζουν δυο διαφορετικές ζωές με διαφορετικές αρχές και αξίες. Ωστόσο, ήδη φαίνεται ότι οι ηρωίδες να αμφιβάλουν για status quo που έχει εγκαθιδρύσει το καθεστώς στο οποίο ζουν και το οποίο βασίζεται στον άκρατο καταναλωτισμό και τη θρησκοληψία. Και επιτέλους, ποιά αυτή η αόρατη εξουσία που διατηρεί σε ισορροπία αυτό το εχθρικό προς τους πολίτες σύστημα;

Ήδη από το πρώτο τεύχος η ιστορία, το artwork και το project εν γένει δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον .Ίσως μιλάμε για ένα από τα comics που θα προκαλέσουν συζητήσεις και που θα πρωταγωνιστήσουν τους μήνες που θα έρθουν.