Riverdale Meets (@) Fridays™

Ο Archie και η παρέα του στα Fridays™ Κολωνακίου!

Στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2019, τα TGI Fridays™ Κολωνακίου και η Comicdom Press συν-διοργανώνουν μια έκθεση comics και εικονογράφησης, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους χαρακτήρες του Riverdale και τη συμμετοχή δημοφιλών Ελλήνων δημιουργών!

Οι ήρωες του Riverdale στα Fridays™ Κολωνακίου

Τα TGI Fridays Κολωνακίου™ (Νεοφύτου Βάμβα 2) σας προσκαλούν στην έκθεση comics και εικονογράφησης “Riverdale Meets (@) Fridays™”, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2019, που θα φιλοξενηθεί στον πρώτο όροφο του καταστήματος από τις 15 Απριλίου, έως και τις 5 Μαϊου 2019.

Στην έκθεση, 10 δημιουργοί comics και εικονογράφοι, φέρνουν στον γευστικό κόσμο των Fridays™, αγαπημένους χαρακτήρες του Riverdale, όπως ο Archie, η Betty, η Veronica και ο Jughead!

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους 10 καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενοι δημιουργοί comics, ο Ορέστης Ερμείδης (Orestix), η Δάφνη Κεσκινίδου, ο Ηλίας Κυριαζής, ο Τάσος Μαραγκός (Tasmar), ο Τάσος Παπαϊωάννου, ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, η Ειρήνη Σκούρα, η Σοφία Σπυρλιάδου, ο Νικόλας Στεφαδούρος (Stef) και ο Γαβριήλ Τομπαλίδης.