Comicdom Con Athens 2019

Τα τελευταία δύο events για φέτος!

Ανακοινώθηκαν τα τελευταία δύο events του φετινού φεστιβάλ, ολοκληρώνοντας ένα από τα πιο πλούσια και πολυσυλλεκτικά προγράμματα στην Ιστορία του Φεστιβάλ! Μην τα χάσετε!!!

Top 100 Overrated Comics… Says Who?

Σάββατο 20 Απριλίου
16:00-18:00
Γαλλικό Ινστιτούτο
Auditorium

Το πρόσφατο Top 100 του Comicdom.gr ήταν αναμφισβήτητα η πιο αμφιλεγόμενη από τις αντίστοιχες λίστες του site, προκαλώντας έντονες συζητήσεις αλλά και πολλές διαφωνίες online.

Αν και εσείς πιστεύετε πως υπάρχουν comics που αδικήθηκαν κατάφορα με το να συμπεριληφθούν στην εν λόγω λίστα και
είστε διατεθειμένοι να σταθείτε μπροστά στο κοινό για να τα υπερασπιστείτε, έχοντας παράλληλα και την ευκαιρία να κερδίσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα (και απολύτως σχετικά με το θέμα) δώρα, τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε αυτό το event!

Παρουσίαση: Comicdom Editorial Team

Sketch Event: Spider-Man Genesis

Κυριακή 21 Απριλίου
15:15-17:15
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

Τους τελευταίους μήνες, έφυγαν από τη ζωή οι θρυλικοί δημιουργοί του Spider-Man, Stan Lee και Steve Ditko, και τo Comicdom Con Athens 2019 τους τιμά, με ένα sketch event που γιορτάζει την πρώτη εμφάνιση του αρχετυπικού υπερήρωα!

Εννέα καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι δημιουργοί θα σχεδιάσουν, ζωντανά μπροστά σας, τη δική τους εκδοχή στο πασίγνωστο εξώφυλλο του AMAZING FANTASY #15, και εσείς θα μπορείτε να αγοράσετε λαχνούς και να συμμετάσχετε στην κλήρωση για τα μοναδικά αυτά έργα!

Συμμετέχουν: Raúl Allén, Stefano Zanchi, Παναγιώτης Βλάμης, Μιχάλης Διαλυνάς, Δάφνη Κεσκινίδου, Θάνος Κόλλιας, Ηλίας Κυριαζής, Malk, Dani Strips.

Παρουσίαση: Γιώργος Ξύδης

Μείνετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Comicdom Con Athens 2018, επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης