Weathering With You Και The Addams Family Trailers

Δύο φρέσκα και συναρπαστικά trailers!

Μετά την τεράστια επιτυχία του YOUR NAME, ο Makoto Shinkai επιστρέφει με το WEATHERING WITH YOU! Πρόκειται για την έκτη μεγάλου μήκους ταινία anime που σκηνοθετεί και θα βασίζεται θεματικά στον καιρό.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Hodaka, ένα έφηβο αγόρι που φεύγει από τη μικρή του πόλη και πάει στο Τόκιο. Εκεί, αναλαμβάνει μία δουλειά ως συγγραφέας για μία μυστηριώδη εκδοτική, όπου θα γνωρίσει ένα εξίσου μυστηριώδες κορίτσι…

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Ιαπωνίας στις 19 Ιουλίου. Μέχρι να έρθει και στη Δύση, απολαύστε το μαγευτικό trailer, με το αναγνωρίσιμο πλην πανέμορφα ρεαλιστικό animation που μας έχει συνηθίσει ο Shinkai στις ταινίες του.

Την περασμένη εβδομάδα, η MGM έβγαλε το trailer για την πολυαναμενόμενη μεταφορά της πιο μαύρης κωμικής οικογένειας του πλανήτη! Ο λόγος φυσικά για την Addams Family, του σκιτσογράφου Charles Addams, οι οποίοι μετακομίζουν στη νέα τους, εξίσου ιδιαίτερη, κατοικία τους.

Τις φωνές θα δανείσουν οι Charlize Theron (Morticia), Oscar Isaac (Gomez), Chloë Grace Moretz (Wednesday), Finn Wolfhard (Puglsey) και Nick Kroll (Uncle Fester). Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει το δίδυμο που μας είχε χαρίσει το πικάντικο SAUSAGE PARTY, Conrad Vernon και Greg Tiernan, ενώ η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες με αφορμή το φετινό Halloween, στις 11 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, πάρτε μια πρώτη γεύση από μία καλοστημένη παραγωγή.