Teen Titans #29

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Teen Titans #29

WriterAdam GlassArtistBernard ChangPublisherDC Comics

Στο τελευταίο τεύχος των Teen Titans, το πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι σχέσεις εντός και εκτός της ομάδας, καθώς η ψύχωση του Damian με τον Slade και τούμπαλιν φαίνεται να φτάνει στο απόγειό της, ενώ Crush και Djinn έρχονται πιο κοντά, όταν η πρώτη εξομολογείται τα αισθήματα της για τη δεύτερη. Την ίδια στιγμή, ο Kid Flash (ακόμα) αναρωτιέται για την θέση του στην ομάδα, όμως, η αλληλεπίδρασή του τόσο με την Red Arrow όσο και με τον Roundhouse βοηθούν στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των δυσλειτουργικών εφήβων.

Η σχέση των Damian και Deathstroke μοιάζει σαν μια επανάληψη της σχέσης που κάποτε είχε ο διάσημος πληρωμένος δολοφόνος με τον αρχικό Robin, Dick Grayson. Aν και οι writers έχουν προσπαθήσει να την χτίσουν γύρω από την έκρυθμη προσωπικότητα του Damian, η κατάληξη θα είναι πιθανόν ένα προβλέψιμο αναμάσημα από το παρελθόν. Ακόμα κι έτσι, όμως, η σύγκρουση των δυο δεν παύει να είναι ενδιαφέρουσα, όπως και η αναμονή για τη τελική αναμέτρηση τους. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αρχίζουν σιγά-σιγά να λειτουργούν ως μία παρέα, κάτι το οποίο προσφέρει μια υποψία εξέλιξης, τόσο των χαρακτήρων τους όσο και της πλοκής.

Αρκετά καλό και το artwork, με το splash page να εκπλήσσει ευχάριστα με το δυναμισμό της εικόνας, αν και σε κάποια σημεία το coloring δημιουργεί κάποια προβλήματα. Ακόμα κι έτσι, το τεύχος καταφέρνει να λειτουργήσει ως προπομπός της τελικής μάχης, ενώ παράλληλα ασχολείται με το δέσιμο της ομάδας, κάτι που παρέμενε το ζητούμενο εδώ και καιρό. Με μια μίξη νοσταλγίας του παρελθόντος και της απαίτησης να προχωρήσει μπροστά, το TEEN TITANS στέκεται ακόμα στα πόδια του.