These Savage Shores #4

Nights full of teeth
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

These Savage Shores #4

WriterRam VArtistSumit KumarPublisherVault Comics

Αν δεν έχετε ακόμα διαβάσει καθόλου το THESE SAVEGE SHORES, παρά το γεγονός ότι σας έχω ενημερώσει εδώ και 5 μήνες, είστε άξιοι της μοίρας σας! Ο τίτλος είναι ένας από τους καλύτερους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Το διαμαντάκι της Vault έφτασε στο τέταρτο τεύχος του και πλέον κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος, οπότε μπορείτε να τον αγοράσετε και να διαπιστώσετε ότι τα παραπάνω δεν είναι υπερβολές.

Σε επίπεδο σεναρίου, χαρακτήρων και εξέλιξης της ιστορίας, το comic παίρνει άριστα. Μια πολύ πετυχημένη ανάπτυξη, τόσο της ιστορίας, όσο και των προσώπων που λαμβάνουν μέρος σε αυτή. Δεν υπάρχουν κενά ή λογικά άλματα, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται να υπάρχει μια διαρκής κλιμάκωση στην πλοκή, αλλά και σε εσωτερικό επίπεδο από πλευράς των χαρακτήρων. Για το artwork δεν έχω να πω πολλά, απλά ότι σε αφήνει με το στόμα ανοικτό για ένα ακόμα τεύχος

Στην ουσία της ιστορίας, ο Bishan έχει βαλθεί να εκδικηθεί την προδοσία που οδήγησε στον αφανισμό του στρατού του. Η σταυροφορία του αυτή τον οδηγεί σε μια κυριολεκτική αποκτήνωση. Την ίδια στιγμή, όμως, ο νεαρός πρίγκιπας είναι απροστάτευτος στο ανάκτορό του απέναντι στην επικείμενη επίθεση των βρικολάκων. Όταν ο δαίμονας επιστρέφει τελικά, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει εξ αιτίας της απουσίας που προκάλεσε η δίψα για εκδίκηση. Η σύγκρουση αρχηγού βρικολάκων με τον δαίμονα προβλέπεται αναπόφευκτη, αλλά με ποιό κόστος;

Το μόνο αρνητικό σε αυτό το comic, είναι ότι από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα, δηλαδή μέσα σε 8 μήνες, έχουν κυκλοφορήσει μόνο 4 τεύχη. Ίσως στη Vault είναι της λογικής “το καλό το πράγμα αργεί να γίνει”.