Agents Of S.H.I.E.L.D. S06E03

Fear And Loathing On The Planet Of Kitson
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS06E03 WritersBrent Fletcher, Craig Titley, Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen DirectorJesse Bochco CastChloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Joel Stoffer, Maximilian Osinski, Briana Venskus NetworkABC

Όταν ξεκίνησε το AGENTS OF S.H.I.E.L.D., το 2013, δεν νομίζω ότι υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος που πίστευε πραγματικά πως αυτή η σειρά, όχι μόνο θα καταφέρει να βγάλει έξι σεζόν – έχει ήδη ανακοινωθεί η έβδομη – αλλά πως θα εξελισσόταν σε ένα πραγματικό sci-fi διαμαντάκι.

Μετά τα γεγονότα του προηγούμενου επεισοδίου, μεταφερόμαστε ξανά στο διάστημα, καθώς η Daisy και η Jemma βρίσκουν τα ίχνη των Fitz και Enoch και τους ακολουθούν σε ένα διαστημικό καζίνο. Για κακή τους τύχη, όμως, θα δοκιμάσουν μερικά τοπικά ψυχεδελικά εδέσματα, που θα τις οδηγήσουν σε ένα εσωτερικό και άκρως τριπαριστό ταξίδι. Παράλληλα, ο αιχμάλωτός τους θα δραπετεύσει και θα απαγάγει τον Fitz, πριν καταφέρει τελικά να επανασυνδεθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η σεζόν κινείται φέτος σε διπλό ταμπλό, εστιάζοντας μία στη Γη και μία στο διάστημα, ακολουθώντας τις περιπέτειες και των δύο ομάδων. Το καλό είναι πως, και στις δύο περιπτώσεις, εκτυλίσσονται αρκετές πρωτότυπες ιστορίες, ικανές να συνεχίσουν να διατηρούν το ενδιαφέρον, έστω αυτών των λίγων, αλλά όχι και αμελητέων, θεατών που παρέμειναν πιστοί στη σειρά μέχρι και σήμερα.

Όλοι εσείς, λοιπόν, έχετε κάθε λόγο να συνεχίσετε να θεωρείτε το AGENTS OF S.H.I.E.L.D. εγγύηση. Μπορεί το τρίτο επεισόδιο να ήταν λίγο παραπάνω ανάλαφρο και φλύαρο απ’ ότι συνήθως, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα. Το AGENTS OF S.H.I.E.L.D. ίσως να μην είναι η καλύτερη σειρά της Marvel, όμως είναι σίγουρα η πιο “τίμια” και σταθερή ποιοτικά. Και αυτό, απ’ ότι φαίνεται, είναι κάτι που θα συνεχίσει να το αποδεικνύει και φέτος!