Wacom Intuos Pro Small

H νέα έκδοση της δημοφιλούς ταμπλέτας είναι μικρή αλλά θαυματουργή!

Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom, πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, παρουσιάζει την νέα έκδοση της Wacom Intuos Pro S, που παρέχει όλες τις δυνατότητες των επαγγελματικών γραφίδων, σε μικρότερο μέγεθος. Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

Wacom Intuos Pro Small

Μικρό αλλά θαυματουργό

Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom, πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, παρουσιάζει την νέα έκδοση της Wacom Intuos Pro S.

Είναι η μικρότερη έκδοση της σειράς Wacom Intuos Pro, παρέχοντας όμως όλες τις δυνατότητες των επαγγελματικών γραφίδων, για αυτό και η Wacom την δίνει τον τίτλο “Μικρή αλλά θαυματουργή”.

H νέα γραφίδα συνοδεύεται από την νέα πένα Wacom Pro Pen 2 με 8k επίπεδα πίεσης, με ελαφρά δύναμη ενεργοποίησης και αναγνώρισης κλήσης.

Τα προγραμματιζόμενα ExpressKeys™, παρέχουν γρήγορες και εύκολες συντομεύσεις για κοινές εργασίες. Η επιφάνεια πολλαπλής αφής επιταχύνει τη ροή εργασίας σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε ζουμ, περιστροφή και πλοήγηση με ένα νεύμα των δακτύλων σας.

Με το νέο Wacom Intuos Pro S μπορείτε να αξιοποιείτε όλες τις Wacom πένες, όπως Pro Pen 3D ή το νέο Pro Pen Slim με την τελευταία Wacom pen τεχνολογία, καθώς και τα προηγούμενα Classic Pen, Art Pen, Airbrush Pen.

Πέρα από την διασύνδεση με Η/Υ μέσω θύρας USB-C, παρέχει και ασύρματη διασυνδεσιμότητα με τεχνολογία Bluetooth. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να έχει μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και τρόπου εργασίας.

Τα προϊόντα της Wacom διατίθενται από επιλεγμένους συνεργάτες.

Διάθεση: AΜΥ ΑΕ
Επικοινωνία: Τηλ.: 210-6133000