Savage Avengers #2

Βγαίνει σειρά με τόσο random roster;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Savage Avengers #2

WriterGerry DugganArtistMike DeodatoPublisherMarvel Comics

Και ξαφνικά μας έσκασε νέα ομάδα Avengers και μάλιστα με ένα από τα πιο παράξενα – ευφημισμός του random – roster όλων των εποχών. Conan, Wolverine, Punisher και Dr. Voodoo έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, ενώ στα επόμενα τεύχη αναμένεται να δούμε τους Elektra και Venom.

Εδώ μαθαίνουμε το origin του βασικού villain της ιστορίας και τη σχέση του με τον Kulan Gath. Παράλληλα, ο Logan επιδεικνύει θεραπευτικές ικανότητες που δεν θα έπρεπε να έχει – ή βασικά, για να είμαι πιο σωστός, που εφόσον είχε, θα έπρεπε να τις χρησιμοποιεί πιο συχνά. Τέλος, ο Punisher κάνει μια εκρηκτική είσοδο, ενώ ο Conan καταφέρνει να κλέψει το πολύτιμο φυλαχτό.

Το SAVAGE AVENGERS #2 είναι χειρότερο από το πρώτο τεύχος, καθώς σε αυτό συμβαίνουν πραγματικά ελάχιστα πράγματα. Παράλληλα, είναι αδύνατο να αγνοήσεις το πόσο άσχετοι φαίνονται όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μεταξύ τους και πόσο λάθος είναι η χρήση της λέξης Avengers για να τους περιγράψει. Από εκεί και πέρα, η ιστορία δεν είναι κακή, χωρίς σε καμία περίπτωση όσα εκτυλίσσονται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά. Όπως φαντάζεστε πάντως, ο Mike Deodato Jr. δεν θα απογοητεύσει όλους αυτούς στους οποίους αρέσει το στιλ του, καθώς παραμένει εγγύηση.

Προς το παρόν, η νέα ομάδα δεν με έχει πείσει ιδιαίτερα, για πάρα πολλούς μικρούς ή μεγάλους λόγους. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί το πρώτο arc για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα και νομίζω θα τα ξαναπούμε σε λίγους μήνες, που το comic θα έχει βρει λίγο καλύτερα το τι είναι και σε ποιόν απευθύνεται.