Shazam! #6

Η οικογένεια πάνω απ’ όλα
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Shazam! #6

WriterGeoff JohnsArtistsMarco Santucci, Dale Eaglesham, Scott KolinsPublisherDC Comics

Οι περιπέτειες της Marvel – ουπς – Shazam Family στις επτά Magiclands συνεχίζονται! Ο Eugene και ο Pedro είναι εγκλωβισμένοι στις Gamelands, ενώ η Darla και ο Freddy στις Wildlands. Αντίθετα ο Billy και η Mary καταφέρνουν να αποδράσουν από τις Funlands (που μόνο… fun δεν είναι) και επιστρέφουν στο σπίτι τους, όπου τους περιμένει ο πραγματικός πατέρας του Billy! Μια εμφάνιση που σίγουρα θα ταρακουνήσει τον κόσμο της Shazamοοικογένειας. Σας είπα ότι την ίδια ώρα έχουμε μια τεράστια μάχη ανάμεσα στον Black Adam και τον Doctor Sivana;

Όπως καταλαβαίνετε, γίνεται ο κακός χαμός στο συγκεκριμένο τεύχος, κάτι που συμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, γιατί είχα αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον για τον τίτλο. Γενικά, δεν είμαι πολύ fan του να μετατρέπεις έναν τίτλο ενός ήρωα σε team book (κάτι που είχε γίνει για ένα πολύ μεγάλο διάστημα και στο DETECTIVE COMICS), αλλά τουλάχιστον ο Johns είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά.

Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ τον τίτλο και για το προσεχές μέλλον.