Outer Darkness #7

Nέα στροφή 180 μοιρών
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Outer Darkness #7

WriterJohn LaymanArtistAfu ChanPublisherImage Comics

Το OUTER DARKNESS εξελίσσεται σε ένα από εκείνα τα comics που, πάνω που νομίζεις ότι κατάλαβες πού το πάνε οι δημιουργοί τους, αυτοί επιλέγουν να κάνουν μια στροφή 180 μοιρών και να σου αποδείξουν ότι, όχι, δεν είχες καταλάβει απολύτως τίποτα. Στην διαδρομή του, το πλήρωμα του Charon συναντά ένα στοιχειωμένο σπίτι από την Γη, το οποίο αιωρείται στο κενό, αποδεικνύοντας ότι μάλλον δεν υπάρχει trope του horror genre που να μην μπορεί να επωφεληθεί αισθητικά από την μεταφορά του στο διάστημα.

Παράλληλα, το τεύχος μας δίνει και μια ματιά στο (προφανώς) τραυματικό παρελθόν μελών του πληρώματος, ενώ η κάπως καρτουνίστικη εικονογράφηση του Afu Chan συνεχίζει να τονίζει όλα τα φρικτά πράγματα που συμβαίνουν στους χαρακτήρες με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο.

Στην αρχή του, το OUTER DARKNESS έμοιαζε να βασίζεται σε ένα πολύ εύκολο και απλοϊκό gimmick αλλά, στην πορεία, εξελίσσεται σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον.