Sea Of Stars #1

Μια αρκετά γλυκιά ιστορία με potential για τη συνέχεια
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Sea Of Stars #1

WritersJason Aaron, Dennis HopelessArtistStephen GreenPublisherImage Comics

Ένας πατέρας που εργάζεται ως διαστημικός κούριερ, παίρνει μαζί του τον γιο του σε μια βαρετή διαδρομή ρουτίνας, επειδή δεν έχει πού αλλού να τον αφήσει. Όμως, σε ένα σύμπαν γεμάτο παράξενα πλάσματα, όπως quarksharks που “κολυμπάνε” στο διάστημα, οι πιθανότητες να μην πάει κάτι στραβά είναι δραματικά λίγες. Και, στην πορεία, ο γιος, Kadyn, πρόκειται να ανακαλύψει κάτι για τον εαυτό του που δεν μπορούσε καν να φανταστεί.

Το SEA OF STARS ασχολείται με την περίπλοκη σχέση της μονογονεικής οικογένειας των πρωταγωνιστών, με μια πληθώρα διαστημικών τεράτων που έρχονται να μπουν ανάμεσά τους και να περιπλέξουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Η πλοκή του πρώτου τεύχους δείχνει πως θα έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά γλυκιά ιστορία, της οποίας το μόνο μέχρι στιγμής πταίσμα ήταν ένα κάπως βιαστικό exposition και pacing.

Συνολικά, μια ιστορία που ίσως έχει ενδιαφέροντα πράγματα να μας δείξει στα επόμενα τεύχη της.