The Silencer #18

Ένα ικανοποιητικό (προσωρινό;) τέλος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Silencer #18

WriterDan AbnettArtistV Ken MarionPublisherDC Comics

Έχω ξαναγράψει ότι το SILENCER αποδείχθηκε ο μόνος τίτλος, που προέκυψε μέσα από το New Age of Heroes, ο οποίος μου κράτησε το ενδιαφέρον και δεν τον σταμάτησα. Σχεδόν όλοι οι τίτλοι, ούτως ή άλλως, έχουν διακόψει την έκδοσή τους, με μόνο τα SILENCER και TERRIFICS να παραμένουν. Δυστυχώς, το τεύχος #18 είναι το τελευταίο τεύχος του SILENCER.

Στο τελευταίο, λοιπόν, αυτό τεύχος, η Honor επανενώνεται με την οικογένειά της και ετοιμάζεται να μετακομίσει, φοβούμενη πάντα την Talia. Με μια κάποια ανακούφιση, θα ανακαλύψει ότι, τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι και στις πρώτες προτεραιότητες του Leviathan. Ξέρει, όμως, ότι ποτέ δεν πρόκειται να είναι ασφαλής η ίδια και η οικογένειά της.

Το SILENCER #18 κλείνει ικανοποιητικά τον πρώτο κύκλο της σειράς, αφήνοντας – ταυτόχρονα – διάπλατα ανοικτή την πόρτα για τις μελλοντικές περιπέτειες της Honor. Αν αυτό θα συμβεί μέσω ενός νέου τίτλου, ή της γενικότερης παρουσίας της ηρωίδας στο DC Universe, μένει να το δούμε.