Criminal #6

Από τους καλύτερους τίτλους αυτή τη στιγμή
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Criminal #6

WriterEd BrubakerArtistSean PhillipsPublisherImage Comics

Σε μια περίοδο όπου τα μηνιαία τεύχη πάνε από το κακό στο χειρότερο, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και πωλήσεων, το CRIMINAL είναι μια όαση στη μηνιαία στοίβα που λαμβάνω. Το ότι είναι ο καλύτερος και ποιοτικότερος τίτλος που διαβάζω δεν χωρά αμφισβήτηση και αμφιβάλλω για το πόσα άλλα comics στα stands μπορούν να το συναγωνιστούν.

Από το προηγούμενο τεύχος (που ίσως είναι το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα), έχει ξεκινήσει ένα πολύ ενδιαφέρον νέο storyline, που βρίσκει έναν ιδιωτικό detective στα χνάρια της Jane, μιας πολύ επικίνδυνης γυναίκας (καθόλου πρωτότυπο concept), η οποία γνωρίζει έναν ακόμα πιο επικίνδυνο άνδρα, τον γνώριμο στον κόσμο του CRIMINAL, Teeg Lawless. Το τεύχος #6 κάνει ένα flashback στη γνωριμία (και τον έρωτα) των δύο, φτάνοντας μέχρι τα γεγονότα του τελευταίου τεύχους και συνεχίζοντας την ιστορία.

Το CRIMINAL συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με ακόμα ένα δυνατό τεύχος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και μακάρι να είχαμε και άλλους τόσο ποιοτικούς τίτλους κάθε μήνα.