San Diego Comic-Con 2019

Νέες πληροφορίες για το τηλεοπτικό "Crisis On Infinite Earths"

Ο Marc Guggenheim, στο πλαίσιο του SDCC 2019, έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το πολύαναμενόμενο τηλεοπτικό “Crisis on Infinite Earths”, το crossover δηλαδή που θα δούμε στα τέλη της χρονιάς στις superhero τηλεοπτικές σειρές του CW.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος παραγωγός, στόχος τους είναι να μείνουν όσο το δυνατόν πιο πιστοί στα γεγονότα του comic, το οποίο χαρακτήρισε ως το ιερό δισκοπότηρο της DC, με την καταστροφή διάφορων παράλληλων συμπάντων και τη συμμαχία διάφορων ηρώων από παράλληλους κόσμους, προκειμένου να σταματήσουν τον Anti-Monitor. Συγχρόνως, δήλωσε ότι θα ήθελε να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη όλες τις σημαντικές στιγμές του comic, κάτι που μπορεί να γίνει καθώς έχουν την απόλυτη στήριξη της DC.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Brandon Routh, που πρωταγωνίστησε στην ταινία “SUPERMAN RETURNS” του Bryan Singer το 2006 και υποδύεται τον Atom στη σειρά LEGENDS OF TOMMOROW, θα ξαναφορέσει τη στολή του Superman στα πλαίσια του event. Όμως και ο Tyler Hoechlin, ο οποίος εμφανίζεται ως Superman στην τηλεοπτική SUPERGIRL, αναμένεται επίσης να εμφανιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον John Wesley Shipp να επιστρέφει στο ρόλο του Barry Allen. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, ο Burt Ward, ο Robin της τηλεοπτικής σειράς BATMAN της δεκαετίας του 1960, θα εμφανιστεί στο crossover, αν και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος αναμένεται να είναι ο ρόλος του.

Όσοι φυσικά λατρέψαμε το αριστούργημα των Marv Wolfman και George Pérez, είναι λογικό να αντιμετωπίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία το εγχείρημα, καθώς το Arrowverse μας έχει απογοητεύσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Το τηλεοπτικό “Crisis on Infinite Earths” θα αποτελείται από πέντε επεισόδια και θα συνδέσει τις σειρές ARROW, THE FLASH, LEGENDS OF TOMORROW, SUPERGIRL και BATWOMAN. Όπως έχει επιβεβαιωθεί, η επόμενη θα είναι η τελευταία σεζόν του ARROW, ενώ είναι άγνωστο ποια θα είναι η μοίρα των υπολοίπων σειρών μετά τα γεγονότα του crossover.