San Diego Comic-Con 2019

Όλες οι πληροφορίες για την τέταρτη φάση του MCU

Όπως αναμενόταν, στα πλαίσια του Comic-Con του San Diego, η Marvel αποκάλυψε τα επόμενα κινηματογραφικά σχέδιά της. Παρόλο που κάποια ήταν ήδη γνωστά, δεν έλειψαν και αρκετές εκπλήξεις.

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν με τον Kevin Feige και τη σκηνοθέτη Chloe Zhao, να παρουσιάζουν το cast της ταινίας THE ETERNALS, που αναμένεται στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2020. Σε αυτή θα δούμε τους Richard Madden ως Ikaris, Kumail Nanjiani ως Kingo, Lauren Ridloff ως Makkari, Brian Tyree Henry ως Phastos, Salma Hayek ως Ajak, Lia McHugh ως Sprite, Don Lee ως Gilgamesh και την Angelina Jolie στο ρόλο της Thena.

Στη συνέχεια, ο Feige και ο σκηνοθέτης Destin Daniel Cretton έκαναν γνωστό πως το SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου του 2021 και σε αυτό θα δούμε τον Simu Liu στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Tony Leung ως τον αληθινό Mandarin, σε αντίθεση με αυτόν που είδαμε στο IRON MAN 3. Τέλος, η Nora Lum, ευρύτερα γνωστή ως Awkwafina, αναμένεται να έχει ένα ρόλο στην ταινία.

Λίγο μετά, ο Feige έφερε στη σκηνή τον σκηνοθέτη Scott Derrickson και μαζί ανακοίνωσαν πως το DOCTOR STRANGE: IN THE MULTIVERSE OF MADNESS, το οποίο χαρακτήρισαν ως το πρώτο θρίλερ του MCU, θα πρέπει να αναμένεται στις 7 Μαΐου του 2021, ενώ αποκάλυψαν πως η Elizabeth Olsen θα εμφανιστεί σε αυτό στο ρόλο της Wanda Maximoff.

Τη σκυτάλη πήρε το THOR: LOVE AND THUNDER, η τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Thor, την οποία θα σκηνοθετήσει πάλι ο Taika Waititi και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021. Σε αυτή θα δούμε ξανά τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson στους ρόλους των Thor και Valkyrie, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν πως η Natalie Portman θα επιστρέψει στο ρόλο της Jane Foster, η οποία, όπως και στα πρόσφατα comics, θα σηκώσει το Mjölnir και θα γίνει η νέα Thor.

Όσον αφορά την ταινία BLACK WIDOW, σε αυτή θα δούμε την Scarlett Johansson να επιστρέφει στο ρόλο της Natasha Romanoff, τον David Harbour ως The Red Guardian, την Florence Pugh ως Yelena Belova, τον O-T Fagbenle ως Mason και την Rachel Weisz στο ρόλο της Melina Vostokoff, ενώ ο βασικός villain της σειράς αναμένεται να είναι ο Taskmaster. Την ταινία, η οποία αναμένεται την 1η Μαΐου του 2020, θα σκηνοθετήσει η Cate Shortland.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν ο Feige ανέβασε στη σκηνή τον Mahershala Ali, ο οποίος, όπως ανακοίνωσαν, θα ερμηνεύσει το ρόλο του Blade στο reboot που ετοιμάζεται.

Τέλος, ο Kevin Feige, προτού αποχωρήσει, δήλωσε ότι σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις σχετικά με το CAPTAIN MARVEL 2, το GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3, το BLACK PANTHER 2, αλλά και για τους FANTASTIC FOUR, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα έχουμε νέα σχετικά και με τους μεταλλαγμένους της Marvel.