San Diego Comic-Con 2019

Νέα από την πλατφόρμα DC Universe

Στο panel της συνδρομητικής πλατφόρμας DC Universe, ανακοινώθηκαν όλα όσα θέλαμε να ακούσουμε.

Για αρχή, προβλήθηκε το πιλοτικό επεισόδιο της ενήλικης σειράς animation HARLEY QUINN, στην οποία δανείζει τη φωνή της η Kaley Cuoco (THE BIG BANG THEORY), που έχει αναλάβει και ως executive producer της σειράς. Ακολούθησε το preview trailer της σειράς, το οποίο μπορείτε και εσείς να παρακολουθήσετε, χαρίζοντας αρκετά χαμόγελα και γέλια.

Όσον αφορά τα νέα, το TITANS ανανεώθηκε και ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου, με την προσθήκη αρκετών νέων σημαντικών χαρακτήρων! Ο Joshua Orpin θα υποδυθεί τον Conner Kent/Superboy, ο Esai Morales τον Deathstroke, ο Chella Man τον γιο του, Jericho Wilson, η Chelsea T. Zhang την κόρη του, Rose Wilson/The Ravager, ο Iain Glen τον Bruce Wayne, η Natalie Gumede την Mercy Graves και ο Drew Van Acker τον Aqualad!

Δεν ανανεώθηκε, όμως, μόνο το TITANS. Το DOOM PATROL, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει με δεύτερο κύκλο το 2020, ο οποίος θα προβάλλεται παράλληλα και στο HBO MAX και στο DCU.

Τέλος, οι παραγωγοί του τρίτου κύκλου του YOUNG JUSTICE, Greg Weisman και Brandon Vietti, ανακοίνωσαν πως η σειρά ανανεώθηκε και θα έχουμε και τέταρτο κύκλο, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής!