San Diego Comic-Con 2019

Πληθώρα νέων για το The Walking Dead!

Μόλις λίγες ημέρες μετά το απρόσμενο τέλος του ομώνυμου comic, ήρθε η σειρά του panel του THE WALKING DEAD, στο Hall H του San Diego Comic-Con.

Ο Robert Kirkman, αφού ρώτησε αστειευόμενος εάν θα δεχτεί ρίψεις τοματών, δήλωσε πως ήταν φυσική η κατάληξη του comic, καθώς ήταν η ιστορία του Rick και του Carl, ενώ η τηλεοπτική σειρά είναι η ιστορία ενός ολόκληρου κόσμου και δεν πρόκειται να τελειώσει εξίσου απότομα.

Επιβεβαιώθηκε πως η Danai Gurira θα υποδυθεί την Michonne για τελευταία φορά στον επερχόμενο δέκατο κύκλο της σειράς και η βασική σεναριογράφος της σειράς, Angela Kang, επισήμανε την σπουδαιότητα του χαρακτήρα και πως το τέλος της θα είναι αρμόζον και με πάσα σοβαρότητα.

Η σειρά επανέρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 6 Οκτωβρίου και προβλήθηκε το ακόλουθο trailer.

Επίσης, προβλήθηκε trailer για το δεύτερο μισό του spin-off FEAR THE WALKING DEAD, ενώ ο παραγωγός Scott Gimple ανακοίνωσε πως μία τρίτη σειρά βρίσκεται στα σκαριά και λαμβάνει χώρα σε τελείως διαφορετικό setting, σε σχέση με τις άλλες δύο σειρές, με πρωταγωνιστές νεαρούς που μεγάλωσαν πίσω από τείχη κατά τη διάρκεια του zombie apocalypse.

Την παράσταση, όμως, έκλεψε το teaser της άτιτλης, μέχρι στιγμής, κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes!