Middlewest #9

Το ταξίδι ενηλικίωσης του Abel συνεχίζεται...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Middlewest #9

WriterSkottie YoungArtistJorge CoronaPublisherImage Comics

Το ταξίδι ενηλικίωσης του Abel, παρέα με την αλεπού του και την υπόλοιπη ιδιόμορφη παρέα που μαζεύει η περιπλάνησή τους στο δάσος, συνεχίζεται, με τον νεαρό πρωταγωνιστή να πρέπει να επισκεφτεί ένα πνεύμα του δάσους, ονόματι Nokoyuna, για να πάρει καθοδήγηση για τη συνέχεια του ταξιδιού και πολυπόθητες απαντήσεις.

Η παραμυθένια εκδοχή του Αμερικανικού Midwest που παρουσιάζουν οι Young και Corona στην σειρά τους, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει σε scope, βάζοντας την ιστορία σε μια πολύ διαφορετική και ολοένα και πιο φανταστική κατεύθυνση από αυτήν για την οποία μας προϊδέαζαν τα πρώτα τεύχη.

Το MIDDLEWEST εξελίσεται, εν ολίγοις, σε ένα περιπετειώδες παραμύθι, αρκετά διαφορετικό από αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να περιμένω, ξεκινώντας τον τίτλο, αλλά που σίγουρα έχει πράγματα να δείξει στη συνέχεια.