Νέα Wacom Cintiq 16” και 22”

Η νέα σειρά οικονομικών προτάσεων

H Wacom μας ενημερώνει για τη νέα σειρά οικονομικών Wacom Cintiq, τα οποία απευθύνονται σε καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

WACOM CINTIQ 16” / 22”

Κάντε το σε ένα Wacom Cintiq

Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom, πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, παρουσιάζει τα νέα οικονομικά Wacom Cintiq 16” και 22“.

Τα νέα Wacom Cintiq είναι μια νέα κατηγορία για τους νεοεισερχόμενους δημιουργούς που θέλουν να δουλεύουν πάνω στην οθόνη, με το εξαιρετικά ευαίσθητο στυλό Wacom Pro Pen 2,
που προσφέρει μια πραγματική φυσική εμπειρία.

Τα Wacom Cintiq 16” & 22” έχουνε οθόνη full HD 1920 x 1080 με ζωντανά χρώματα κι ένα σύνολο λειτουργιών που βοηθούν να προχωρήσετε περισσότερο από ποτέ στο δημιουργικό σας ταξίδι.

Κατασκευασμένα για να κάνουν την διαφορά, το Wacom Pro Pen 2 και οι οθόνες υψηλής ευκρίνειας Cintiq (15,6 “και 21,5”) συνεργάζονται αρμονικά για να κάνουν τη δημιουργική σας συνεδρία άνετη και παραγωγική.

Η πένα Wacom Pro Pen 2 φαίνεται και αισθάνεται σαν μια κανονική πένα, τα δε Wacom Cintiq έρχoνται με βάση που προσαρμόζεται εύκολα στην προτιμώμενη θέση εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με απόλυτη άνεση.

Τα νέα οικονομικά Wacom Cintiq 16” & 22” έρχονται να καλύψουν την entry level περιοχή για δημιουργούς με περιορισμένο budget.

Τα προϊόντα της Wacom διατίθενται από επιλεγμένους συνεργάτες.