Justice League #32

Μάχες σε παρελθόν, παρόν και μέλλον
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League #32

WritersScott Snyder, James Tynion IVArtistHoward PorterPublisherDC Comics

Τους συντελεστές (κυρίως, βέβαια, τον Scott Snyder) του τρέχοντος run του JUSTICE LEAGUE τους παραδέχομαι 100%. Παρά τα όποια αρνητικά έχει να προσάψει κανείς (κυρίως κάποια φλύαρα τεύχη), έχουν καταφέρει να μας δώσουν ένα storyline που έχει ξεπεράσει τα τριάντα τεύχη και παραμένει συνεκτικό, φιλόδοξο και πολύ ποιοτικό. Μια φωτεινή εξαίρεση σε μια πολύ κακή περίοδο για τη DC.

Στο τεύχος #32, η σύγκρουση της Justice League με τη Legion of Doom του Luthor (υπό την καθοδήγηση της Perpetua) γίνεται ολοκληρωτική. Στο παρελθόν, η JL συμμαχεί με την επανεμφανιζόμενη JSA. Στο μέλλον, δέχεται τη βοήθεια της Justice Legion Alpha. Παρά τις ενισχύσεις αυτές, ο αγώνας μπορεί να αποβεί μάταιος, αν η Perpetua καταφέρει να πάρει στο πλευρό της το τρίτο της παιδί, τον φοβερό και τρομερό Anti-Monitor!

Το να πούμε ότι η ιστορία έχει αποκτήσει επικές διαστάσεις, είναι μάλλον το understatement της χρονιάς. Όποιος fan των superhero comics δεν διαβάζει το JUSTICE LEAGUE, πραγματικά χάνει!