The Flash S06E01

Into The Void
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS06E01 WritersEric Wallace, Kelly Wheeler, Greg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg DirectorGregory Smith CastGrant Gustin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Candice Patton, Danielle Nicolet, Hartley Sawyer, Kamilla Hwang, Sendhil Ramamurthy NetworkThe CW

Ήταν άραγε ποτέ το THE FLASH καλή σειρά; Ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρος πια…

Σε συνέχεια της κατρακύλας, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου έρχεται απλά για να επαληθεύσει όσα ήδη ξέραμε. Η πραγματική πρωταγωνίστρια της σειράς (η Iris, βρε!) έχει ένα καινούργιο δράμα να βιώσει, μετά την απώλεια της Nora. Έτσι, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα από τα βασικά πλέον ερωτήματα της σειράς. Πώς αισθάνεται η Iris; Και τι νέες περιπέτειες την περιμένουν;

Αυτή τη φορά, όλως τυχαίως, θα βρεθεί σε μια χωματερή, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με μια μαύρη τρύπα. Το μυστήριο θα οδηγήσει στην εισαγωγή του Chunk. Και όσο χαρούμενος και αν είμαι που ένας κλασικός χαρακτήρας εμφανίζεται επιτέλους στη μικρή οθόνη, τόσο ξενερώνω γνωρίζοντας πόσο λάθος πρόκειται να τον χειριστούν. Όπως και να ‘χει, στο επεισόδιο παρακολουθούμε επίσης την Caitlin να δίνει χώρο και χρόνο στην Frost να αρχίσει να ζει μια κανονική ζωή, ενώ, παράλληλα, κάνει το ντεμπούτο του ο Ramsey Rosso, ο οποίος αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς villains. Και λέω “ένας”, καθώς ακόμη ένας speedster που εμφανίστηκε πρόσφατα στα comics, ο Godspeed, κάνει ένα γρήγορο (pun intended) πέρασμα.

Κάπου μεταξύ όλων αυτών, του μπάρμπεκιου που ετοιμάζουν ο Joe και η Cecile, της ερωτικής ζωής του Cisko και της επιστροφής του Ralph, βλέπουμε και τον Flash να κάνει διάφορες ηρωικές πράξεις και να σώζει την πόλη. Αλλά δεν μας νοιάζει. Γιατί αυτή είναι μια σειρά για κάτι άλλο. Απλά, πλέον, ούτε οι δημιουργοί της δεν ξέρουν για τί.