Ο Βάρδος

Νέο graphic novel από τις εκδόσεις Webcomics

Οι εκδόσεις Webcomics επιστρέφουν με μια νέα κυκλοφορία, που θα ντεμπουτάρει στο Comic N’ Play της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το graphic novel Ο ΒΑΡΔΟΣ, του Νίκου Παπαμιχαήλ. Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

Ο ΒΑΡΔΟΣ

Ιρλανδία, μέσα του 19ου αιώνα. Η χώρα αναρρώνει από τον Μεγάλο Λιμό. Φτώχεια και πείνα μαστίζουν τον πληθυσμό. Κάπου κοντά στη μικρή πόλη του Άθενρυ, πλάι στο ποτάμι, ένα παιδί μάταια περιμένει κάθε σούρουπο τη νεράιδα που κάποτε συνάντησε στις όχθες του.

Οι θεοί θα ακούσουν τη θλίψη του παιδιού και το μονοπάτι του θα διασταυρωθεί με αυτό ενός περιπλανώμενου βάρδου. Ενός ιππέα με πράσινο μανδύα…

Σενάριο & Σχέδιο: Νίκος Παπαμιχαήλ
Είδος: Φαντασία, Λαογραφία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Νοεμβρίου 2019. Πρώτη παρουσίαση: Comic N’ Play (Θεσσαλονίκη) & AthensCon 2019 (Αθήνα)
Μέγεθος: 16 Χ 23,5 εκατοστά, 128 σελίδες, Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-83025-6-3
Τιμή: 11,90 ευρώ

Δείτε ένα 14σέλιδο δείγμα από το comic, σε μορφή PDF. (Το αρχείο έχει συμπιεστεί και η ποιότητα της εικόνας είναι χαμηλότερη από αυτή του εντύπου.)

Λίγα λόγια για τον δημιουργό
Ο Νίκος Παπαμιχαήλ είναι αρχιτέκτονας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κόμικ στο Εργαστήρι Σχεδίου και στη σχολή Βακαλό. Η αγάπη του για τους μύθους και το φανταστικό τον οδήγησε να επιλέξει την τέχνη των κόμικς για να αφηγηθεί τις δικές του ιστορίες. Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει δουλέψει πάνω σε πολλές αυτοεκδόσεις, όπως τα Der Engel, Ο Εκλεκτός των Νερών, Ρεμπετοκρατία, Θανάσης Βάγιας,