Αναβάλλεται Το Comicdom Con Athens 2020

Κάθε χρόνο, η ομάδα του Comicdom Con Athens εργάζεται σκληρά για να παραδώσει μία άψογη διοργάνωση στους χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ. Δημιουργούμε έναν χώρο στον οποίο συγκεντρωνόμαστε όλοι οι φίλοι των comics, και μοιραζόμαστε όμορφες εμπειρίες γύρω από την Τέχνη που τόσο αγαπάμε.

Έχοντας παρακολουθήσει στενά την κατάσταση γύρω από τον ιό COVID-19 στην Ελλάδα και μετά από πολλές ώρες συνομιλιών εσωτερικά και διαβουλεύσεις με τους συνδιοργανωτές μας (Ελληνοαμερικανική Ένωση και Γαλλικό Ινστιτούτο) αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη διοργάνωση του Comicdom Con Athens 2020.

Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να διοργανώσουμε την εκδήλωση όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά τόσο οι ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όσο και των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κοροναϊού (COVID-19) υπαγορεύουν ότι η ασφάλεια των σχεδόν 15.000 επισκεπτών, των συνεργατών, των καλλιτεχνών, των εθελοντών, των υποστηρικτών καθώς και των διεθνών προσκεκλημένων μας, πρέπει να αποτελέσουν και αποτελούν προτεραιότητά μας.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η απόφαση θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό πολλούς από τους δημιουργούς, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες για να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές συνέπειες.

Η Comicdom Press παραμένει αποφασισμένη και αφοσιωμένη στην πραγματοποίηση του Comicdom Con Athens το 2020 και συνεργαζόμαστε στενά με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Soul Food – Πολυχώρος Πολιτισμού για την εξασφάλιση εναλλακτικών ημερομηνιών αυτόν τον Σεπτέμβριο. Εξερευνώντας τις επιλογές για νέες ημερομηνίες, προτεραιότητά μας παραμένει η διεξαγωγή ενός εξίσου συναρπαστικού event.

Επισημαίνουμε ότι δεν πρόκειται για ακύρωση του Comicdom Con Athens 2020, αλλά για χρονική μετάθεσή του. Ευελπιστούμε ότι τα επόμενα 24ωρα θα είμαστε σε θεση να ανακοινώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Εκτιμούμε όλα τα μηνύματα που λάβαμε κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Το feedback σας ήταν πολύτιμο για να μας καθοδηγήσει ως προς τα επόμενα βήματά μας.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και στα social media για νέες ενημερώσεις.

Για το Comicdom Con Athens
Οι Διοργανωτές