#menoumecomics

Μια πρωτοβουλία δημιουργών της ελληνικής σκηνής

Στις δύσκολες αυτές μέρες, κάθε πρωτοβουλία που μπορεί να κάνει τη ζωή και την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη, ενισχύοντας παράλληλα μια πληγείσα ομάδα πληθυσμού, είναι αξιέπαινη. Μια τέτοια προσπάθεια είναι και το #menoumecomics!

#menoumecomics

Δημιουργοί και κοινό, όλοι μας αγαπάμε τα κόμικς. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την πανδημία του COVID-19, ο κρίκος που μας συνδέει, τα κομιξάδικα, χρειάζεται την υποστήριξη μας. Με το #menoumecomics καλούμε να βοηθήσετε τα αγαπημένα μας καταστήματα και συγχρόνως να κερδίσετε μοναδικά δώρα!

Πως λειτουργεί: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά τη διάρκεια της βδομάδας, από Δευτέρα εώς και Κυριακή να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές απο τα ακόλουθα καταστήματα:

Comicon Shop https://comicon-shop.gr/
Comicstrip https://comicstrip.gr/
Comicworld https://www.facebook.com/ComicworldGr
Cosmic Realms https://www.cosmicrealms.gr/
Jemma Books and Comics https://jemmacomics.com/
Relax Comics http://relaxcomics.gr/
Solaris https://solaris.gr/
Star Comics https://www.starcomics.gr/

Για κάθε €10 που θα ξοδεύετε θα δικαιούστε και από ένα λαχνό. (ΔΕΝ πληρώνετε έξτρα χρήματα για τους λαχνούς δηλαδη!) Μετά το πέρας της βδομάδας θα κληρώνονται τα δώρα, προσφορά των καλλιτεχνών που στηρίζουν το #menoumecomics, και θα αποστέλονται απευθέιας από τους δημιουργους στους νικητές. (Το χρονικό πλαίσιο της αποστολής θα το ορίζει ο εκάστοτε καλλιτέχνης ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, lockdown κτλ).

Τα δώρα: Για τη βδομάδα 27/4 -3/5 τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε ειναι…

– Από την Dani ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του ακυκλοφόρητου λόγω πανδημίας Coffin Bound vol.1.
– Από τον Μιχάλη Διαλύνα ένα σετ με αντίτυπο του TMNT City At War part 2 tpb με υπογραφή και σκίτσο και ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του τεύχους Road To 100.
– Από τον Ηλία Κυριαζή ενα commission σχέδιο Α4 του χαρακτήρα της επιλογής σας.
– Από τον Γιάννη “Rubus” Ρουμπόυλια 3 σελίδες original art από το ” Steam Engines of Oz” για 3 διαφορετικους νικητες.
– Aπό τον Θάνο Κόλλια ενα commission σχέδιο Α4 του χαρακτήρα της επιλογής σας και σε ένα δεύτερο νικητή ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του κόμικ Αιώνιος#1.
– Από την Ευγενία Κουμάκη ένα commission ψηφιακού πορτραίτου και σε ένα δεύτερο νικητή ένα σετ με αντύτυπα των κόμικς The Butterfly Effect και Born To Die.
– Από το Νίκο Κούτση ένα portfolio review μέσω τηλεσυνδιάσκεψης. Διάρκειας (τυπικά) μιας ώρας.
– Από τον Malk ένα αντίτυπο του κόμικ Freakshow.
– Από την Αγγελική Σαλαμαλίκη ένα Α3 original σχέδιο της.
– Από τον Νικόλα Στεφαδούρο ένα αντίτυπο του κόμικ Sketch Fighter.

Σας ευχαριστούμε από τώρα για τη στήριξη σας και μην ξεχνάτε, ακόμα και αν δεν μπορείτε να κάνετε αγορές μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας share και ενημερώνοντας όλους τους φιλους σας ότι #menoumecomics

*Οσα μαγαζιά θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να στείλουν στο facebook group #menoumecomics.