#menoumecomics Week 3

Περισσότεροι δημιουργοί και νέα δώρα!

Λογικά έχετε όλοι μάθει πλέον τι είναι το menoumecomics, αλλά σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να ακούσετε για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία των ελλήνων δημιουργών comics (ή αν απλά θέλετε να μάθετε ποια είναι τα δώρα αυτής της εβδομάδας), τσεκάρετε το Δελτίο Τύπου.

#menoumecomics WEEK 3

Και το #menoumecomics μπαίνει στην τρίτη του βδομάδα με ακόμα περισσότερους δημιουργούς και νέα δώρα. Σκρολάρετε και δείτε τη νέα λίστα!

Τι είναι:
Δημιουργοί και κοινό, όλοι μας αγαπάμε τα κόμικς. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την πανδημία του COVID-19, ο κρίκος που μας συνδέει, τα κομιξάδικα, χρειάζεται την υποστήριξη μας. Το #menoumecomics είναι μια πρωτοβουλία δημιουργών κόμικς όπου σας καλούμε να βοηθήσετε τα αγαπημένα μας καταστήματα και συγχρόνως να κερδίσετε κόμικς, σχέδια και πολλά άλλα.

Πως λειτουργεί:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά τη διάρκεια της βδομάδας, από Δευτέρα εώς και Κυριακή να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές απο τα ακόλουθα καταστήματα-

Comicon Shop https://comicon-shop.gr/
Comicstrip https://comicstrip.gr/
Comicworld https://www.facebook.com/ComicworldGr
Cosmic Realms https://www.cosmicrealms.gr/
Jemma Books and Comics https://jemmacomics.com/
Metropolis Comics https://www.facebook.com/metropo.comics
Relax Comics http://relaxcomics.gr/
Solaris https://solaris.gr/
Star Comics https://www.starcomics.gr/

Για κάθε €10 που θα ξοδεύετε θα δικαιούστε και από ένα λαχνό. (ΔΕΝ πληρώνετε έξτρα χρήματα για τους λαχνούς δηλαδη!)

Μετά το πέρας της βδομάδας θα κληρώνονται τα δώρα, προσφορά των καλλιτεχνών που στηρίζουν το #menoumecomics, και θα αποστέλονται απευθέιας από τους δημιουργους στους νικητές. (Το χρονικό πλαίσιο της αποστολής θα το ορίζει ο εκάστοτε καλλιτέχνης ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, lockdown κτλ).

Τα δώρα:
Για τη βδομάδα 11/5-17/5 τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε ειναι…

– Από τη Dani ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του «Girl With No Name».
– Από τον Ηλία Κυριαζή πέντε PDF σετ με το «Elysium Online» και το «Previews Works Digital Pack», με λοιπές δουλειές του από το «9», σε πέντε διαφορετικούς νικητές.
– Από τον Γιάννη «Rubus» Ρουμπόυλια τρείς σελίδες original art από το «Steam Engines of Oz» σε τρείς διαφορετικούς νικητές.
– Από το Βασίλη Γκογκτζιλά μια original A2 ελαιογραφία του Captain Marvel.
– Από την Έλενα Γώγου ένα αντίτυπο του «Τσοντοκόμικ» και ένα σετ με πέντε αυτοκόλλητα
– Από τον Θανάση Καραμπάλιο ένα original Α3 σχέδιο. Από τους χαρακτήρες του «1800» ή κάποιο άλλο σχέδιο επιλογής του κληρωθέντα.
– Από τον Θάνο Κόλλια ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του «Υπεράνθρωπος#1»
– Από τον Γιώργο Κομιώτη ένα original Α4 σχέδιο commission, fanart ή προσωπογραφία . Αν το άτομο που κερδίσει τα θέλει να τα πάρει πιο γρήγορα/ατσαλάκωτα μπορούν να γίνουν ψηφιακά.
– Από την Ευγενία Κουμάκη ένα σετ με αντύτυπα των κόμικς The Butterfly Effect και Born To Die.
– Από τον Malk ένα αντίτυπο του «Malk Dark Illustrations».
– Από τον Θανάση Πετρόπουλο ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο από τη δεύτερη έκδοση του κόμικ «Καμμένα Βούρλα».
– Από τον Theo Prasidis ένα σετ The Doomster’s Monolithic Pocket Alphabet που θα περιέχει ένα υπογεγραμμένο βιβλίο, τέσσερα αυτοκόλλητα και δυο κονκάρδες.
– Από την Αγγελική Σαλαμαλίκη δύο Α5 σχέδια της σε δύο διαφορετικούς νικητές.
– Από τον Tasmar ένα σετ με αντίτυπο του «Hard Porn 2» (προς εξάντληση) και του «Η Πρώτη μου Βαβέλ» (super limited edition) και ένα original σκίτσο, μέγεθος Α5.
– Από το Νικόλα Στεφαδούρο ένα αντίτυπο του κόμικ «Sketch Fighter».
– Από τον Κώστα Φραγκιαδάκη ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου «ΗΡΩΕΣ του Στέλιου Ανεμοδουρα ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ».

Σας ευχαριστούμε από τώρα για τη στήριξη σας και μην ξεχνάτε, ακόμα και αν δεν μπορείτε να κάνετε αγορές μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας share και ενημερώνοντας όλους τους φιλους σας ότι #menoumecomics