#menoumecomics Week 4

Η τελευταία βδομάδα του μοναδικού αυτού εγχειρήματος!

Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα του ξεχωριστού αυτού online event αρχίζει σήμερα και τα δώρα που προσφέρουν οι συμμετέχοντες Έλληνες δημιουργοί είναι, για άλλη μια φορά, υπέροχα!

#menoumecomics WEEK 4

Και να που το #menoumecomics μπαίνει στην τέταρτη και τελευταία βδομάδα του με σέκσι δημιουργούς και ακόμα πιο σέκσι δώρα. Σκρολάρετε και δείτε τη λίστα για το φινάλε αυτού του εγχειρήματος!

Τι είναι:
Δημιουργοί και κοινό, όλοι μας αγαπάμε τα κόμικς. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την πανδημία του COVID-19, ο κρίκος που μας συνδέει, τα κομιξάδικα, χρειάζεται την υποστήριξη μας. Το #menoumecomics είναι μια πρωτοβουλία δημιουργών κόμικς όπου σας καλούμε να βοηθήσετε τα αγαπημένα μας καταστήματα και συγχρόνως να κερδίσετε κόμικς, σχέδια και πολλά άλλα.

Πως λειτουργεί:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά τη διάρκεια της βδομάδας, από Δευτέρα εώς και Κυριακή να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές απο τα ακόλουθα καταστήματα-

Comicon Shop https://comicon-shop.gr/
Comicstrip https://comicstrip.gr/
Comicworld https://www.facebook.com/ComicworldGr
Cosmic Realms https://www.cosmicrealms.gr/
Jemma Books and Comics https://jemmacomics.com/
Metropolis Comics https://www.facebook.com/metropo.comics
Relax Comics http://relaxcomics.gr/
Solaris https://solaris.gr/
Star Comics https://www.starcomics.gr/

Για κάθε €10 που θα ξοδεύετε θα δικαιούστε και από ένα λαχνό. (ΔΕΝ πληρώνετε έξτρα χρήματα για τους λαχνούς δηλαδη!)

Μετά το πέρας της βδομάδας θα κληρώνονται τα δώρα, προσφορά των καλλιτεχνών που στηρίζουν το #menoumecomics, και θα αποστέλλονται απευθείας από τους δημιουργούς στους νικητές. (Το χρονικό πλαίσιο της αποστολής θα το ορίζει ο εκάστοτε καλλιτέχνης ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, lockdown κτλ).

Τα δώρα:
Για τη βδομάδα 18/5-24/5 τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε είναι…

– Από τη Dani ένα A5 σχέδιο Coffin Bound.
– Από το Μιχάλη Διαλυνά ένα δώρο έκπληξη (σχετικό με το νέο του project που θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα).
– Από τον Ηλία Κυριαζή ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του «Crow: Lethe #1» (με το variant cover του ιδίου και μαζί ένα Α5 σκίτσο του χαρακτήρα της προτίμησης του κληρωθέντα.
– Από τον Γιάννη «Rubus» Ρουμπόυλια τρείς σελίδες original art από το «Steam Engines of Oz» σε τρείς διαφορετικούς νικητές.
– Από την Έλενα Γώγου μια μπλούζα (άσπρο ή ροζ, s m l xl) και ένα σετ με πέντε αυτοκόλλητα.
– Από τον Νίκο Καμπασελέ ένα σετ με τρία prints και δύο αυτοκόλλητα.
– Από το Δημήτρη Καμένο ένα αντίτυπο του πρώτου τόμου του «World War Sapiens» και το αλμπουμάκι «Μεφίστο-ένα ιατρικό σίριαλ».
– Από τον Θανάση Καραμπάλιο ένα original Α3 σχέδιο. Από τους χαρακτήρες του «1800» ή κάποιο άλλο σχέδιο επιλογής του κληρωθέντα.
– Από τον Σταύρο Κιουτσούκη ένα σετ τριών Α3plus prints.
– Από τον Θάνο Κόλλια τρεις Α4 σελίδες-posters original art σε τρείς διαφορετικούς νικητές.
– Από την Ευγενία Κουμάκη δύο σετ με αντίτυπα των κόμικς «The Butterfly Effect» και «Born To Die» σε δύο διαφορετικούς νικητές.
– Από τον Theo Prasidis ένα σετ «The Doomster’s Monolithic Pocket Alphabet» που θα περιέχει ένα υπογεγραμμένο βιβλίο, τέσσερα αυτοκόλλητα και δυο κονκάρδες.
– Από το Νικόλα Στεφαδούρο ένα αντίτυπο του κόμικ «Sketch Fighter».
– Από τον Κώστα Φραγκιαδάκη ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του graphic novel «ο Τετρακοσάρης».

Σας ευχαριστούμε από τώρα για τη στήριξη σας και μην ξεχνάτε, ακόμα και αν δεν μπορείτε να κάνετε αγορές μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας share και ενημερώνοντας όλους τους φιλους σας ότι #menoumecomics