Wacom Cintiq 16″

Ad hauriendam

Βρισκόμαστε 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης Cintiq ταμπλέτας της Wacom και οι σαμουράι επανήλθαν με δύο νέες προτάσεις, απευθυνόμενοι σε καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας, οι οποίοι θέλουν να εργάζονται πάνω στην ίδια την οθόνη της ταμπλέτας.

Ήρθε στα χέρια μας, λοιπόν, η 16ιντση έκδοση των νέων Cintiq, που μαζί με την έκδοση των 22″ είναι οι νέες, πιο οικονομικές προτάσεις, για αυτό που προσφέρουν, απευθυνόμενοι πάντα σε ανθρώπους που θα ασχοληθούν επαγγελματικά με το αντικείμενό τους.

Η οθόνη είναι full HD 1920×1080, με πολύ ζωντανή παλέτα χρωμάτων, σε όποιο πρόγραμμα και αν το δοκιμάσαμε, ως επέκταση της αρχικής οθόνης, και η μόνη πρόκληση/προαπαιτούμενο είναι φυσικά ο χώρος που πιάνει, η καλωδίωση και οι ρυθμίσεις του, αφότου κατεβάσετε το driver. Με το driver ενεργοποιείται και η πένα Pro Pen 2 της Wacom, η οποία προσδίδει υπέροχη αίσθηση, βάρος και άνεση, ενώ η βάση της ταμπλέτας έχει δύο στηρίγματα για να κάνετε, εάν το επιθυμείτε, επικλινή την οθόνη. Στο “συρταράκι” της πένας, τέλος, δίνονται και τρεις ακόμα μύτες για την πένα σας.

Εν κατακλείδι, η Wacom Cintiq 16″ είναι μία ταμπλέτα που σας δίνει όλα όσα σας υποσχέται και κάτι παραπάνω, συνεπώς εάν σκοπεύετε να εισέλθετε στους αντίστοιχους τομείς επαγγελματικά και δεν έχετε χιλιάρικα για ξόδεμα, είναι το λιγότερο ιδανική!

Η Wacom Cintiq 16″ πωλείται στην τιμή των 699,99 € από το ηλεκτρονικό κατάστημα της AMY. Όσοι σκεφτείτε έξυπνα και αποφασίσετε να την αγοράσετε μέχρι τέλος Ιουλίου, θα έχετε έκπτωση 10%, αρκεί να το ζητήσετε!!!