Σκέψου Μπλε, Σκέψου Στρουμφ!

Τα θρυλικά Στρουμφάκια έρχονται στην Αθήνα!

Η κεντρική έκθεση του Comicdom Con Athens 2021 έχει θέμα τα αγαπημένα μπλε πλασματάκια μικρών και μεγάλων! Μάθετε τα πάντα για τα θρυλικά στρουμφάκια, μέσα από μια έκθεση που θα σας μείνει αξέχαστη!

Σκέψου Μπλε, Σκέψου Στρουμφ!

Όλες τις Μέρες
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας

Η Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης φέτος βάφεται μπλε! Ο μπαρμπα Στρουμφ, η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Γκρινιάρης και όλα τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια κάνουν απόβαση στο Comicdom Con Athens, στο πλαίσιο της έκθεσης “Σκέψου Μπλε, Σκέψου Στρουμφ”.

Τα πασίγνωστα μπλε ανθρωπάκια που μεγάλωσαν γενιές και λατρεύτηκαν μέσα από τα κινούμενα σχέδια, τα comics και τις ταινίες, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην pop κουλτούρα, συστήνονται ξανά, μέσα από σειρά πάνελ που αφηγούνται την καταπληκτική διαδρομή τους στον χρόνο, σελίδες comics και άλλα memorabilia. Παράλληλα, η συγκεκριμένη έκθεση μας προτρέπει να σκεφτούμε σε χρώμα μπλε και να στηρίξουμε το ρόλο των Στρουμφ ως πρεσβευτές για τον καθαρισμό των ωκεανών και των παραλιών μας, έναν από τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με την IMPS, εταιρεία διαχείρισης των δικαιωμάτων των Στρουμφ, και με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Βελγίου στην Αθήνα.

Επιμέλεια Έκθεσης: Λήδα Τσενέ

Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στην Έκθεση απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).