Comicdom Con Athens 2021

Οι προβολές του φετινού φεστιβάλ!

Οι λίγες, αλλά πραγματικά πολύ καλές, προβολές του φετινού Comicdom Con Athens, απευθύνονται κυρίως στους μικρούς μας φίλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να τις απολαύσουν και οι μεγαλύτεροι!

Μονοφάγοι

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
12:00-13:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

H πιο επιτυχημένη και πολυβραβευμένη τσεχική ταινία κινούμενων σχεδίων των τελευταίων ετών!

Οι Μονοφάγοι είναι μικρά πλάσματα που ζουν ανάμεσά μας και ευθύνονται για το ότι κάθε ζευγάρι κάλτσες μας μένει μονό. Τρέφονται με κάλτσες! Τους χαριτωμένους μονοφάγους και τον μεγαλύτερο αντίπαλό τους, τον ιδιότροπο και μοναχικό καθηγητή Κατσαρομάλλη, συνδέει η ιστορία του πρωταγωνιστή της ταινίας, του μικρού μονοφάγου Χιχλή, τον οποίο περιμένουν μεγάλες περιπέτειες.

Είδος: Animation
Σκηνοθεσία: Galina Miklínová
Χώρα προέλευσης: Τσεχία
Έτος κυκλοφορίας: 2016
Γλώσσα: Τσεχικά
Υπότιτλοι: Ελληνικοί


Η Στρουμφίτα

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
16:30-17:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

Αναζητώντας τρόπους να καταστρέψει την ευτυχία που πηγάζει από το Στρουμφοχωριό, ο Δρακουμέλ μελετά προσεκτικά τη φυσιολογία των Στρουμφ για να εντοπίσει που βρίσκονται οι αδυναμίες τους και καταλήγει πως η μόνη πιθανή αδυναμία που μπορεί να εκμεταλλευτεί είναι η μεγάλη καρδιά τους!

Συνδυάζοντας ένα κομμάτι κάρβουνο με διάφορα περίεργα υλικά, όπως δάκρυα κροκόδειλου, μισό τσουβάλι ψέμματα και μια πέτρα στη θέση της καρδιάς, ο Δρακουμέλ δίνει ζωή στο όπλο που θα καταστρέψει τα Στρουμφάκια κατακτώντας τις καρδιές τους – τη Στρουμφίτα!

Είδος: Animation
Σειρά: The Smurfs
Σεζόν/Επεισόδιο: 1/27
Πρώτη Προβολή: 21/11/1981

Γλώσσα: Αγγλικά
Υπότιτλοι: Αγγλικοί


Τα Στρουμφάκια Στη Θάλασσα

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
14:00-14:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

Η απόπειρα καλλωπισμού του Στρουμφοχωριού από τη Στρουμφίτα έχει δυσάρεστες συνέπειες, καθώς το χωριό κατακλύζεται από μέλισσες, ωθόντας τα στρουμφάκια να ζητήσουν άσυλο το σπίτι του ΠαπαΣτρούμφ.

Απογοητευμένη και λυπημένη από τη δυσάρεστη εξέλιξη που είχαν τα πράγματα, η Στρουμφίτα υπόσχεται πως δεν θα δοκιμάσει ποτέ ξανά κάτι καινούργιο και ο Σπιρτούλης τη σιγοντάρει, αλλά ο ΠαπάΣτρουμφ αποφασίζει να διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα στα Στρουμφάκια, διηγούμενος την ιστορία μιας περιπέτειας που πέρασε ο Κοιμήσης πριν κάποια χρόνια…

Είδος: Animation
Σειρά: The Smurfs
Σεζόν/Επεισόδιο: 2/24
Πρώτη προβολή: 30/10/1982

Γλώσσα: Αγγλικά
Υπότιτλοι: Αγγλικοί


Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στις προβολές απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).