Comicdom Con Athens 2021

Panels και events για όλα τα γούστα!

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens περιλαμβάνει και φέτος πολύ ενδιαφέροντα panels και διασκεδαστικά events. Μάθετε περισσότερα για κάποια από αυτά…

Star Wars Comics: Read These Comics You Must

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου
19:00-20:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ιστορίες του Star Wars συνεχίζουν ακάθεκτες και αποδεικνύουν ότι οι ιστορίες από το σύμπαν του George Lucas δεν τελειώνουν ποτέ – ειδικά όταν έχουν πίσω τους μια τόσο τεράστια ιστορία, όπως αυτή των… χάρτινων Star Wars!

Πού αρχίζουν και πού τελειώνουν αυτές οι παράλληλες ιστορίες; Ποιές είναι ιδανικές για ένα ξεκίνημα στον κόσμο του Star Wars; Ποιές είναι οι καλύτερες και ποιες μπορούμε να προσπεράσουμε χωρίς τύψεις; Μάθετε τα πάντα, σε μια επιλεκτική παρουσίαση της εκδοτικής πορείας ενός galaxy far, far away!

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος


Hero Or Villain?

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
14:00-15:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Όσα πράγματα κι αν αλλάξουν στα superhero comics, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα: ότι οι superheroes θα κάνουν το καλό και οι super villains το κακό. Βέβαια, πολλές φορές, τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι δυσδιάκριτα…

Εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τις πράξεις των heroes από αυτές των villains; Είστε σίγουροι; Αν ναι, έλατε να συμμετάσχετε στο νέο παιχνίδι γνώσεων του Comicdom Con Athens 2021, αποδείξτε το και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο!

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος & Δημήτρης Σακαρίδης


Με Αυτά Τα Comics Μεγαλώσαμε!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου
15:30-17:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

Στα μικράτα τους, οι 35 και άνω βίωσαν τα comics σαν κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή αναγνωστική εμπειρία. ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ, ΠΟΠΑΥ, ΑΓΟΡΙ και ΜΠΛΕΚ για τα αγόρια, ΜΑΝΙΝΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ για τα κορίτσια, και αμέτρητοι ακόμα τίτλοι, αποτέλεσαν, για αυτούς που έζησαν ως παιδιά τις δεκαετίες του ’70 και ’80, έναν παράλληλο κόσμο, μέσα στον οποίο χτίσανε τη ζωή και τα όνειρά τους.

Έξι άνθρωποι του χώρου, οι καλλιτέχνες Νίκος Κούτσης, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Κώστας Φραγκιαδάκης, Νικόλας Στεφαδούρος, ο ερευνητής-αρθρογράφος Νίκος Νικολαΐδης και ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς, μας ταξιδεύουν ξανά σε αυτή την εποχή, φτάνοντας μέχρι το σήμερα!


Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στα events και panels του Comicdom Con Athens 2021 απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).