Greeks Take Over The Swamp!

Variant του Βασίλη Γκογκτζιλά για το Swamp Dogs #1 του Θοδωρή Πρασίδη!

Ο Θοδωρής Πρασίδης, συγγραφέας της νέας σειράς SWAMP DOGS, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από το horror/scifi imprint της Scout Comics, Black Caravan, μας ενημερώνει πως το πρώτο τεύχος θα έχει και ένα variant εξώφυλλο από τον αγαπημένο καλλιτέχνη Βασίλη Γκογκτζιλά! Ένας ακόμα καλός λόγος να το αγοράσετε!

Swamp Dogs #1 – Vassilis Gogtzilas CBSN Variant

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ο Θοδωρής Πρασίδης, συγγραφέας comics από τη Δράμα, και με χαρά σας ανακοινώνω πως στο πλαίσιο της προώθησης της νέας μου σειράς SWAMP DOGS, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από το Black Caravan imprint της Scout Comics, το exclusive variant του πρώτου τεύχους για το Comic Book Shopping Network θα το φιλοτεχνήσει ο Βασίλης Γκογκτζιλάς!

Η δήλωση του Βασίλη για την συνεργασία:
 
“Λεσβίες! Βουντού νεκροζώντανοι! Βαλτοί και πτώματα! Σχεδόν όλα όσα θα προκαλουσαν κάθε συντηρητικό πνεύμα μέσα σ ένα κόμικ. Πανέμορφα προσβλητικό έως και προσβλητικά καλαίσθητο! Η καλύτερη αφορμή για να εικονογραφήσω εξώφυλλο για την νέα κόμικ σειρά του Θοδωρή, που συν-δημιούργησε με τον J.M. Brandt, σε σχέδιο του Kewber Ball, και κυκλοφορεί από την Scout comics αυτον τον Οκτώβριο!”

Και η δική μου:
 
“Ο Βασίλης είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς και στιγμιαία αναγνωρίσιμους δημιουργούς στην Ελλάδα, και όχι μόνο. Το οπτικό του στυλ είναι ένας χείμαρρος εξπρεσιονιστικής έκφρασης που ξεχειλίζει προσωπικότητα. Είχαμε φτιάξει μαζί ένα μικρό sci-fi κομιξάκι, κάποια στιγμή πέρσι μέσα στην καραντίνα, και γενικώς ψάχνουμε συνέχεια ευκαιρίες για συνεργασία, οπότε μόλις ξεκινήσαμε την αναζήτηση για variant cover artists για το SWAMP DOGS, ήταν ψηλά στη λίστα μου. Το καθαρά ζωγραφικό εξώφυλλο που δημιούργησε για το δίκτυο CBSN δίνει μια εντελώς διαφορετική αισθητική διάσταση στη σειρά — είναι 100% Γκογκτζιλάς.”

Enjoy!!!

Δυο λόγια για τη σειρά

Η Ayana και η Violet, δύο νέες ερωτευμένες γυναίκες, και οι φίλοι τους από την χαβαλεδιάρικη heavy metal μπάντα The Grunch, μπλέκονται άθελά τους με την επανεμφάνιση των πιο μοχθηρών, απέθαντων Νότιων στρατιωτών του Αμερικανικού Εμφυλίου, σε ένα θορυβώδες roller-coaster αγωνίας, πόθου, μαύρου χιούμορ και άφθονου gore, βγαλμένο κατευθείαν από το σοκαριστικό grindhouse/exploitation σινεμά των 1970s, αλλά και τον Κινγκικό προαστιακό τρόμο των 1980s.

Το SWAMP DOGS: HOUSE OF CROWS το γράφω εγώ μαζί με τον J.M. Brandt, ενώ το creative team πλαισιώνει ο Kewber Baal στα μολύβια και τα μελάνια, η Ruth Redmond στο χρώμα, ο Steve Wands στα γράμματα, και ο Robert Sammelin στα εξώφυλλα. Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου από την Αμερικανική Black Caravan, το horror/sci-fi imprint της Scout Comics, πάνω στην ώρα για το Halloween.”

Preview του SWAMP DOGS #1