Comicdom Con Athens 2021

Τα t-shirts του επετειακού φεστιβάλ!

Για όσους δεν μπόρεσαν να επισκεφθούν το Comicdom Con Athens 2021 το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά και για αυτούς που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποφάσισαν να αγοράσουν κάτι από το επετειακό merchandise του φετινού Φεστιβάλ, υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Τα τελευταία 27 t-shirts σε διάφορα μεγέθη, είναι διαθέσιμα για αγορά, για όλους όσους θέλουν να κρατήσουν ένα ενθύμιο από το 15ο και κατά κοινή ομολογία κορυφαίο φεστιβάλ του Comicdom!

Εξαιρετικό ύφασμα με άριστης ποιότητας μεταξοτυπία, σε ένα t-shirt που θα κρατήσει για πάντα και θα σας θυμίζει τις μοναδικές στιγμές που περάσατε στο πιο ξεχωριστό τριήμερο των τελευταίων ετών, ή θα σας κάνει να αισθανθείτε πως ήσασταν και εσείς εκεί!

Η τιμή αγοράς είναι 20€ για ένα t-shirt, ή 30€ για δύο. Για να κάνετε την παραγγελία σας, στείλτε τώρα email στο info@comicdom-con.gr με το σχέδιο και μέγεθος t-shirt που θέλετε, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το post, οι παρακάτω ποσότητες παραμένουν διαθέσιμες… Αλλά φανταζόμαστε πως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ!!!

Μαύρο t-shirt με art του Βασίλη Λώλου

XL… 1

Λευκό t-shirt με art του Βασίλη Λώλου

M… 4
L… 5
XL… 3

Μαύρο t-shirt με μεγάλο επετειακό logo

S… 1
M… 12
L… 1