Comicdom Con Athens 2022

Το επίσημο merchandise του φετινού Φεστιβάλ!

Αν θέλετε να είστε σίγουροι πως θα πάρετε στα χέρια σας το επίσημο merchandise του Comicdom Con Athens 2022, με artwork του τιμώμενου Έλληνα καλλιτέχνη του φετινού φεστιβάλ, Κώστα Σκλαβενίτη, ο καλύτερος τρόπος είναι να το προπαραγγείλετε!

Για μια ακόμη χρονιά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα εντυπωσιακά 100% βαμβακερά t-shirts Molecule, τα πανέμορφα και απολύτως χρηστικά υφασμάτινα tote bags (και τα δύο με άριστης ποιότητας δίχρωμη μεταξοτυπία) και φυσικά, τις αγαπημένες συλλεκτικές κούπες με έγχρωμη εκτύπωση!

Κάντε τώρα την παραγγελία σας, επιλέγοντας τα είδη που σας ενδιαφέρουν, και παραλάβετέ τα από τη γραμματεία του φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, χωρίς να έχετε το άγχος αν θα βρείτε t-shirt στο νούμερό σας, αν θα έχει περισσέψει καμιά κούπα (ή θα συνεχίσετε να πίνετε τον καφέ σας στις βαρετές κούπες που έχετε στο ντουλάπι σας) και αν θα υπάρχουν αρκετα tote bags για να ψωνίσετε για εσάς, τους φίλους σας και τους συγγενείς σας…

Επίσης, όσοι προπαραγγείλετε το επίσημο merchandise του Comicdom Con Athens 2022, θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε όλα τα είδη με προνομιακή έκπτωση, σε σχέση με τις τιμές που θα πωλούνται κατά τη διάρκεια του τριημέρου!

  • Κούπα — 10€ (αντί για 12€ το τριήμερο)
  • Tote bag — 10€ (αντί για 12€ το τριήμερο)
  • T-shirt white — 20€ (αντί για 25€ το τριήμερο)
  • T-shirt black — 20€ (αντί για 25€ το τριήμερο)
  • T-shirt combo (black + white) — 35€ (αντί για 40€ το τριήμερο)

Στείλτε τώρα την παραγγελία σας στο info@comicdom-con.gr, σημειώνοντας τα είδη που σας ενδιαφέρουν στις ποσότητες που θέλετε να τα αποκτήσετε (μην ξεχάσετε το μέγεθος, αν επιλέξατε t-shirt) και επισυνάπτοντας την απόδειξη πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω PayPal στο comicdom@comicdom.gr, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Comicdom Press (Alpha Bank | 123 00 2002 006843 | GR92 0140 1230 1230 0200 2006 843). Μην παραλείψετε στο email σας να αναφέρετε ένα ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μη γίνετε και εσείς ένας από αυτούς που δεν πρόλαβαν να πάρουν κούπα πέρυσι, ή που βολεύτηκαν με ένα medium t-shirt, επειδή τα large είχαν τελειώσει!

Κάντε την παραγγελία σας ΤΩΡΑ!

(Όσοι δεν πρόκειται να επισκεφθείτε το φεστιβάλ, αλλά θέλετε να αποκτήσετε το επίσημο merchandise, μπορείτε επίσης να προπαραγγείλετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν. Απλά στην πληρωμή σας θα πρέπει να προσθέσετε το κόστος συσκευασίας και αποστολής, 10€ για αποστολές εντός Ελλάδος ή 20€ για χώρες του εξωτερικού.)