Comicdom Con Athens 2022

Παιχνίδια γνώσεων και άλλα fun events!

Trivia games με ήρωες και κακούς και δίλημματα μεταξύ comics και άλλων Μέσων, sketch event με πρωταγωνίστρια τη Wonder Woman, αλλά και ένα μοναδικό “τεστ φαντασίας” από το illustradays! Αφήσαμε τα πιο διασκεδαστικά events για το τέλος των ανακοινώσεων…


Hero Or Villain?

Σάββατο 16 Απριλίου
15:30-16:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Όσα πράγματα κι αν αλλάξουν στα superhero comics, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα: ότι οι superheroes θα κάνουν το καλό και οι super villains το κακό. Βέβαια, πολλές φορές, τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι δυσδιάκριτα…

Εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τις πράξεις των heroes από αυτές των villains; Είστε σίγουροι; Αν ναι, έλατε να συμμετάσχετε στο νέο παιχνίδι γνώσεων του Comicdom Con Athens 2021, αποδείξτε το και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο!

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος & Δημήτρης Σακαρίδης


Χαρτί Ή Οθόνη;

Σάββατο 16 Απριλίου
19:30-20:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Το είδες, το διάβασες, το θυμάσαι, το ξέρεις ότι συνέβη. Αλλά πού συνέβη; Στο χαρτί ή στην οθόνη; Οι κορυφαίες στιγμές των superheroes έχουν περάσει πια στην Ιστορία της pop culture, χάρη σε χιλιάδες σελίδες από comics και χιλιάδες GB ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και video games. Και στο νέο παιχνίδι του Comicdom Con Athens δεν θα σας ρωτήσει κανείς τι έγινε και πώς έγινε. Θα σας ρωτήσει πού έγινε!

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε τις γνώσεις σας και να θυμηθείτε πού συνέβη τι, τότε μπορείτε να κερδίσετε και ένα μοναδικό δώρο!

Παρουσίαση: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος & Δημήτρης Σακαρίδης


Imagination Test Από Το illustradays

Κυριακή 17 Απριλίου
13:00-14:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 6ος

Κι αν το έργο είναι εκεί, αλλά δε μπορείς να το δεις; 

Καλωσήρθες σε αυτό το σύντομο “Τεστ Φαντασίας” από το illustradays, το μοναδικό φεστιβάλ εικονογράφησης στην Ελλάδα. Τα έργα τέχνης στην αίθουσα είναι καλυμμένα γιατί θα πάρεις μέρος σε μια ειδικά διαμορφωμένη ξενάγηση για τυφλά άτομα, που είναι όμως ανοιχτή ακόμη κι αν βλέπεις.

Μπορεί μια ακουστική περιγραφή να σε βοηθήσει να δεις ένα έργο;


Sketch Event: 80 Χρόνια Wonder Woman

Κυριακή 17 Απριλίου
18:00-20:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

Powered by Wacom

H Wonder Woman έκλεισε φέτος 80 χρόνια παρουσίας στις σελίδες των comics και δέκα Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες θα την τιμήσουν σε ένα ξεχωριστό sketch event, κάνοντας αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα! Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν λαχνούς και να κερδίσουν, μετά από κλήρωση, τα δέκα μοναδικά αυτά έργα για τη συλλογή τους!

Εκτός, όμως, από τα υπέροχα σκίτσα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, όσοι αγοράσουν λαχνούς θα μπουν και σε κλήρωση για να κερδίσουν μια εκπληκτική ταμπλέτα σχεδίασης, προσφορά της Wacom! (Wacom Intuos CTL-6100WLE-N, Bluetooth, Medium, Green).

Όσο περισσότερους λαχνούς αγοράσετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε και παράλληλα να ενισχύσετε έναν αξιόλογο φιλανθρωπικό σκοπό.

Συμμετέχουν: Dani, Shannon Garrity, Γιώργος Γούσης, Ευγενία Κουμάκη, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μπότσος, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Γιάννης Στύλος, Λουκία Τζωρτζοπούλου.

Παρουσίαση: Αριστείδης Κώτσης, Θωμάς Παπαδημητρόπουλος


Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στις παρουσιάσεις απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).