Comicdom Bazaar Returns!!!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Το event του Ιουνίου ήταν τόσο επιτυχημένο, που αποφασίσαμε να το επαναφέρουμε νωρίτερα απ’ όσο θα περίμενε κανείς! Μόλις δυόμιση μήνες μετά την τελευταία εκδήλωση, λοιπόν, το Comicdom Bazaar επιστρέφει και πάλι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, για να σηματοδοτήσει το δυναμικό ξεκίνημα της νέας κομιξικής σεζόν, με παααααάρα πολλά comics και related items!

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ, περιμένουμε όλους τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πάρα πολλά action figures, statues, Funko Pop!, t-shirts, trading cards, games και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν στο καλοκαιρινό Comicdom Bazaar! Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε νέους τίτλους, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητές στο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με ευχάριστη διάθεση και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, συνδυάζοντας την κυριακάτικη βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics και collectibles για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν όπως πάντα από το πρωί, με πλατιά χαμόγελα και χιλιάδες comics!

Για να πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω gallery και αρχίστε από τώρα να προγραμματίζετε τα ψώνια σας. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να σημειώσετε την ημερομηνία!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου! Να είστε όλοι εκεί! Θα πάρουμε παρουσίες…


Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητής στο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).