Νέα κυκλοφορία από την Wacom!

Δημιουργήστε Comics και Manga σαν Επαγγελματίας με την Ειδική Wacom Intuos Manga Edition

Οι καλοί μας φίλοι στην AMY A.E. μας ενημερώνουν για την κυκλοφορία της Wacom Intuos Manga Edition, μιας ταμπλέτας που προορίζεται ειδικά για comics και manga fans και είναι βέβαιο πως θα γίνει ανάρπαστη!

Δημιουργήστε Comics και Manga σαν Επαγγελματίας με την Ειδική Wacom Intuos Manga Edition

Wacom και Celsys ανακοίνωσαν τη διάθεση στην αγορά της νέας Wacom Intuos Manga Edition, η οποία προορίζεται ειδικά για την διευρυνόμενη ομάδα των comic και manga fans, δηλαδή για ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και ιστορίες. Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει ένα Wacom Intuos S Bluetooth pen tablet (στυλό και ταμπλέτα), μία διετή άδεια για την εφαρμογή σχεδίασης Clip Studio Paint Pro και αποκλειστικά tutorial videos ώστε οι νέοι καλλιτέχνες να μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τη δημιουργία comics και manga. Αυτό το νέο πακέτο θα είναι διαθέσιμο από την Αμυ Α.Ε., εξουσιοδοτημένο Μεταπωλητή για την Ελλάδα.

“Manga, ένας συναρπαστικός κόσμος. Εμπνέει πολλούς νέους να αρχίσουν να σχεδιάζουν και πολύ συχνά αποτελεί το πρώτο βήμα για τη ψηφιακή δημιουργία,” δήλωσε ο Faik Karaoglu, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Branded Business της Wacom. “Γνωρίζουμε ότι μόνον ο συνδυασμός υλισμικού (hardware) και λογισμικού επιτρέπει να ξεκινήσετε άμεσα. Γι’ αυτό ζητήσαμε από την Celsys να συμμετέχει μαζί μας σε αυτήν τη νέα προσφερόμενη λύση pen tablet. Πιστεύουμε και οι δύο ότι οι πελάτες μας θα λατρέψουν τη νέα Wacom Intuos Manga Edition για την προηγμένη τεχνολογία της και τη δημιουργική εμπειρία του λογισμικού.”

Η λύση Wacom Intuos Manga Edition συνδυάζει την ελευθερία της σχεδίασης με τη ψηφιακή ευκολία. Μαζί με το Clip Studio Paint Pro της Celsys παρέχεται ένα ατελείωτο εύρος από πινέλα, χρώματα και εφφέ, με απαράμιλλη ψηφιακή ποιότητα. Με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας της πίεσης, το στυλό της Wacom χωρίς μπαταρία αντικατοπτρίζει τέλεια τις πινελιές και τις γραμμές σας, ενώ τα τέσσερα προσαρμόσιμα ExpressKeys™ σάς προσφέρουν shortcut για τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, όπως αλλαγή tips ή εργαλείων. Συμβατή με Windows, Mac, Android και Chromebook, η λύση Wacom Intuos Manga Edition αποδίδει μία εντελώς νέα ψηφιακή εργαλειοθήκη στα χέρια σας.

Πληροφορίες: www.wacom.com & ΑΜΥ* (www.amy.gr)

*Μεταπωλητής Ελλάδος