Χριστουγεννιάτικο Comicdom Bazaar

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το Comicdom Bazaar είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε τις γιορτές! Μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, σας περιμένουμε όλους με χιλιάδες comics και related items για όλα τα γούστα!

Το Comicdom σε συνεργασία με τo Impact Hub Athens παρουσιάζουν το Comicdom Bazaar την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 10ήμερου εορτασμού από τις 16 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, με τον οποίο η ομάδα του IHA αποχαιρετά τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Η ομάδα του Impact Hub Athens ολοκληρώνει επιτυχώς στο τέλος του 2022, την αποστολή που της ανέθεσε ο Δήμος Αθηναίων, να αναβιώσει και να διαχειριστεί τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη ενεργών ομάδων γύρω από ένα κοινό όραμα και σκοπό. Έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια διαχείρισης, το Impact Hub Athens μεταμόρφωσε την Αγορά σε σημείο συνάντησης, συνεργασίας και συν-δημιουργίας με βασικούς άξονες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την κοινωνική καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, λοιπόν, από τις 11 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ, περιμένουμε όλους τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πάρα πολλά action figures, statues, Funko Pop!, t-shirts, trading cards, games και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν στο χριστουγεννιάτικο Comicdom Bazaar! Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε νέους τίτλους, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με ευχάριστη διάθεση και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, συνδυάζοντας την εορταστική κυριακάτικη βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics και collectibles για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν όπως πάντα από το πρωί, με πλατιά χαμόγελα και χιλιάδες comics!

Για να πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω gallery και αρχίστε από τώρα να προγραμματίζετε τα ψώνια σας. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να σημειώσετε την ημερομηνία!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου! Μη λείψει κανείς!!!

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητής σε κάποιο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).