Saturday Night Gripe

Εκεί λοιπόν που χαζεύω στο Internet, αναζητώντας κάτι -οτιδήποτε- που θα μου δώσει το “θέμα” για το “υποχρεωτικό” μου post για αυτή την εβδομάδα, και πάνω που έχω αρχίσει να απελπίζομαι από την παντελή έλλειψη ενδιαφερόντων comics-related θεμάτων, πέφτω πάνω στο παρακάτω item, στην κεντρική σελίδα του CBR…

ΟΚ, μήπως έχω χάσει κάτι; Είναι μόνο η ιδέα μου πως το CBR υποτίθεται ότι είναι ένα comics news website; Μήπως -λέω, μήπως- το όνομα του δεν σημαίνει “Comic Book Resources”;

Μισό λεπτό, να τσεκάρω…

Το τσέκαρα! CBR εξακολουθεί να σημαίνει Comic Book Resources. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, μάλιστα, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ SITE!

Αν δε με πιστεύετε, δείτε…

Don’t get me wrong, λατρεύω το THE OFFICE. Πιστεύω πως είναι μια από τις 2-3 καλύτερες κωμικές σειρές της δεκαετίας και ενδεχομένως, μια από τις κορυφαίες όλων των εποχών, αλλά for fuck’s sake, όταν επισκέπτομαι το CBR, το site που επί σειρά ετών αποτελούσε παράδειγμα για όλα τα νέα και εκολλαπτόμενα comics-related sites στο Internet, περιμένω να διαβάσω για comics, ή έστω για θέματα που, με κάποιον τρόπο, σχετίζονται με τα comics, ή συγγενή μέσα!

Αν θέλω να διαβάσω για το THE OFFICE, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν ένα σωρό sites στο Internet, απολύτως ικανά να καλύψουν αυτή την ανάγκη.

Καλά comics-related sites, όμως, δεν έχουμε πολλά. Και απ’ ότι φαίνεται, λιγοστεύουν καθημερινά…