RP1950X Cloud από την AMY

Νέο χειριστήριο παιχνιδιών για iPhone και iPad!

Οι αγαπημένοι μας συνεργάτες στην AMY A.E., παρουσιάζουν το νέο χειριστήριο παιχνιδιών RP1950X Cloud της RiotPWR™ Edition iOS, που μετατρέπει το iPhone ή το iPad σας σε κονσόλα παιχνιδιών!

Μετατρέψτε το iPhone σας ή το iPad σας σε μία κονσόλα παιχνιδιών με το ΝΕΟ χειριστήριο παιχνιδιών RP1950X Cloud της RiotPWR™ Edition iOS.

Μπορείτε πλέον να παίξετε σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι κονσόλας στο iPhone σας με το ΝΕΟ χειριστήριο παιχνιδιών cloud Edition iOS.  Ο κλασικός σχεδιασμός παρέχει σταθερή άνετη λαβή, ενώ τα δύο joystick με δυνατότητα κλικ, ένα D-pad και μια σειρά από κουμπιά παρέχουν βελτιωμένο έλεγχο. Είναι ο πρώτος και μοναδικός ελεγκτής MFi που διαθέτει ένα αποκλειστικό κουμπί Xbox, που σημαίνει ότι η εμπειρία σας στο κινητό είναι τώρα τόσο κοντά στο gaming κονσόλας όσο ποτέ άλλοτε.

Ο ελεγκτής iOS plug-and-play χρησιμοποιεί μια ενσύρματη σύνδεση Lightning χωρίς καθυστέρηση και εξαιρετική απόκριση, ενώ η φόρτιση διέλευσης διατηρεί τη συσκευή ενεργοποιημένη και, υπάρχει μια υποδοχή ακουστικών, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά gaming για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού .

Δεν απαιτείται κάποια εγκατάσταση, συνδέστε τον controller με την συσκευή σας και παίζετε. Μέσω της εφαρμογής μας, Ludu Mapp διατίθενται  πάνω από 1000+ συμβατά παιχνίδια. Η συσκευασία περιλαμβάνει κι ένα XBOX Game Pass για ένα μήνα.

Αυτό το χειριστήριο παιχνιδιών για iPhone έχει σχεδιαστεί για εκτεταμένο παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς.

Πληροφορίες: ΑΜΥ* (www.amy.gr)

*Μεταπωλητής Ελλάδος